Translate

vineri, 29 august 2014

Pentru precizie si acuratete foloseste doar cantare electronice!


Modul cum ne vedem noi astazi, standardele pe care ni le auto-impunem si pe care ni le impune societatea fac ca multi oameni sa nu se simta confortabil in propria piele chiar si atunci cand iau putina greutate peste limita stabilita. Desi aceasta greutate suplimentara este insignifianta si nu reprezinta un pericol pentru sanatatea lor, nu se simt bine si fac toate eforturile sa o inlature. Dietele nu mai sunt doar pentru cei supraponderali, in cele din urma toti dorim sa aratam cat mai bine, asa ca incercam tot soiul de trucuri si diferite tipuri de diete pentru a ajunge la acel corp mult visat.


Multi dintre noi devenim in acea perioada foarte apropiati de cantarul nostru, in fiecare zi ne cantarim si ne urmarim progresul sau regresul. Insa, pentru acest lucru, avem nevoie de un cantar foarte precis. Odata ce vezi chiar si o diferenta in plus cat de mica fata de ziua precedenta deja te simti prost si frustrat. Precizia e cheia aici, iar cantarele electronice iti ofera cea mai mare precizie in acest sens. In Bucuresti gasesti cantare electronice la Selgros Berceni.
 Cantarul poate fi un prieten de nadejde sau un dusman de temut, depinde daca te minte sau daca spune adevarul, oricare ar fi acela. Ca sa iti poti tine evidenta greutatii corporale in fiecare zi, trebuie sa folosesti intotdeauna acelasi cantar si preferabil in aceeasi perioada a zilei. Datorita preciziei lor cantarele electronice se folosesc si la cantarirea diferitelor produse, in piata sau in magazine. Daca vrei sa te tii de treaba cu seriozitate in cursul unui regim alimentar de orice tip, poti sa folosesti un cantar electronic specializat pentru a-ti cantari portiile de hrana, pentru a respecta gramajul fiecarui preparat recomandat, pentru a-ti putea asigura o dieta echilibrata si exacta.

            Un nutritionist spunea ca nu ne ingrasam dintr-o singura masa si nici nu slabim daca sarim peste o masa. Un regim, o cura de slabire, indiferent cat vrem sa slabim, se face nu de azi pe maine, se face in timp, cu multa rabdare si multa vointa. Motivatia este extrem de importanta, din aceasta cauza si ajungem sa ne tot cantarim, sa vedem progresul pe care l-am facut. Cand observam ca am slabit chiar si 100 de grame suntem satisfacuti si motivati sa continuam. Dar daca ne-am ingrasat si 10 grame deja avem o problema si parca intreg procesul este mai greu. Fara rezultate ajungi sa te resemnezi, este dificil sa continui. Din aceasta cauza este necesar sa-ti urmaresti intotdeauna progresul cu un cantar electronic care iti poate indica si cea mai mica victorie in lupta cu kilogramele. La Selgros gasesti o gama variata de cantare electronice si alte obiecte casnice pentru tine si familia ta.


Selgros Bucuresti Berceni
Produse alimentare si nealimentare
Str. Turnu Magurele nr. 92-108, Sector 4, Bucuresti, 041711 , RO
Tel: 0214 068 000
Fax: 0214 068 199

2 comentarii:

  1. Eu nu mai cantaresc decat atunci cand imi vad fundul de 2X mai mare :))
    Asta e un vis frumos.

    RăspundețiȘtergere
  2. Mai ales la începutul dietei, sunt foarte folositoare (vorbesc din experiență :) ) După o vreme te obișnuiești cu cantitățile și nu-ți mai trebuie... decât atunci când faci vreo rețetă de ceva și trebuie cantități exacte :)

    RăspundețiȘtergere

Comentariile la acest articol sunt moderate, nu apar imediat pe pagina.