Translate

luni, 18 decembrie 2017

Nervi buni cu Neuro Power

Cel mai rau cand inaintezi in varsta nu este faptul ca te lasa genunchii, ca nu mai poti sa faci spagatul pe doua scaune sau ca nu mai tii ulciorul in echilibru pe cap, ci faptul ca nu mai stii ce film ai vazut cu o seara inainte, ca nu mai mergi la cumparaturi fara lista scrisa sau nu-ti mai aduci aminte daca vara-ta s-a casatorit inainte sau dupa tine...Cand te lasa capul, e semn ca ai pornit ireversibil pe panta declinului fiziologic. Iar panta devine din ce in ce mai abrupta cu trecerea anilor, greu sa o mai escaladezi la loc.

In lumea plantelor exista leac si pentru un sistem nervos cu nabadai. Daca nu repara, macar imbunatateste situatia. Pentru ca, spre deosebire de alte piese ale motorului numit corp omenesc, neuronii sunt greu de inlocuit. Creierul nostru este cea mai complexa structura vie si n-am descoperit inca o metoda de a drege in totalitate afectiunile acestui delicat organ. Asadar, actiunea de preventie este vitala daca vrem sa fim spirt la varsta a treia si nu motiv de hlizeala pentru nepoti.
In colectia de preparate de inspiratie ayurvedica de pe ayurmed.ro exista si combinatia potrivita pentru problemele sistemului nervos si anume Neuro Power.
Combinand antioxidanti din floarea-pasiunii, tamarin, ginkgo, salvie si sunatoare, acest produs a fost creat pentru sustinerea fluxului sangvin normal la nivelul creierului si imbunatatirea functiilor cognitive, dar si pentru protejarea celulei nervoase impotriva degenerarii si imbatranirii premature. Deoarece beneficiile se adreseaza si puterii de memorare, concentrarii, capacitatii de sistematizare a informatiei, este clar ca nu trebuie sa ajungi la o varsta respectabila ca sa faci o cura, este bun pentru orice persoana care isi foloseste capul intens in activitatea de zi cu zi, frecventeaza cursuri sau trebuie sa dea un examen.

Din lista de ingrediente, cel mai laudat este ginkgo biloba, cunoscut pentru efectul de marire a aportului de oxigen in creier, dar pun pariu ca nu va inchipuiati ca si sunatoarea poate fi utila. Ei, da, este calmanta si usor antidepresiva si, combinata cu floarea-pasiunii, care are aceleasi efecte, poate relaxa o stare de spirit prea incordata, obosita, stresata. Mai putin cunoscut, tamarinul este o planta tropicala ale carei seminte sunt un adevarat izvor de sanatate deoarece contin proteine, vitamine, minerale, aminoacizi, dar si un precursor al dopaminei ce stabilizeaza oscilatiile motorii cum ar fi tremuraturile specifice bolii Parkinson. Si iata cum natura are solutii pentru fiecare dintre problemele organismului nostru, solutii blande si de durata.

Tratamentul cu tablete Neuro Power poate dura pana la 6 luni, dar nu mai putin de o luna. Produsul se prezinta sub forma de flacon cu 50 sau 100 de tablete, costand 20, respectiv 37 de lei.  Nu contine substante cu potential alergenic, dar atentie, nu este destinat copiilor.

2 comentarii:

Va rog sa va spuneti parerea cu bun-simt, constructiv. Comentariile sunt moderate, nu apar imediat pe pagina. Incerc sa le aprob cat pot de repede.