Translate

vineri, 15 iunie 2018

Ce rochii de ocazie mai purtam in aceasta vara?


Exista un „dress code”, adica un set de reguli bine stabilite in ceea ce priveste vestimentatia pentru fiecare eveniment, indiferent ca vorbim despre o petrecere sofisticata sau o intalnire de sambata seara. In general, majoritatea dress code-urilor nu sunt formulate aleatoriu, ci in functie de cele mai noi trenduri in moda. Desigur, vara este ceva mai permisiva din acest punct de vedere si iti ofera posibilitatea sa porti orice iti doresti. Spre exemplu, daca dress code-ul se refera la un cocktail, sunt acceptate atat rochiile de ocazie scurte, cat si cele lungi.

Dar, pentru ca vorbim despre anotimpul estival si majoritatea femeilor au adaugat pe wishlist un bronz perfect, trebuie sa va arat cateva rochii de ocazie spectaculoase care vor pune in evidenta tenul vostru ciocolatiu.

                                           
Rochii de ocazie cu spatele gol

Rochiile cu spatele gol au fost intotdeauna considerate incredibil de sexy. Alege un astfel de model si vei fi o aparitie superba la orice eveniment la care vei participa in aceasta vara. Opteaza pentru o culoare solara, intensa, precum galbenul, pentru a crea un contrast puternic cu pielea ta bronzata. In magazinul online Bogas vei gasi numeroase astfel de rochii de ocazie – alege-o pe cea mai potrivita pentru tine si straluceste precum o vedeta de cinema!

Transparenta

Transparenta nu mai este de foarte multa vreme un subiect tabu. Dar nu toata lumea se simte bine in astfel de tinute. In orice caz, fie ca optezi pentru o rochie de ocazie transparenta in totalitate, fie ca preferi un model mai cuminte, nu uita ca la moda este sa-ti invingi inhibitiile si sa adaugi in garderoba o astfel de achizitie. Daca nu esti pregatita sa adopti un look foarte indraznet, poarta o rochie care sa prezinte doar cateva zone de transparenta. De asemenea, pentru ca efectul vizual sa fie de doua ori mai spectaculos, alege o culoare vie, plina, care sa aiba ceva de spus! In plus, un asemenea outfit va arata foarte bine in poze, asa ca vei fi centrul de interes al tuturor fotografilor de la petrecere.


Rosul nu se demodeaza niciodata

Exista o vorba in popor care suna astfel: ,,rosie ca focul, sa-i surada norocul”. Da, rosul este culoarea pasiunii si nu ai cum sa ramai neremarcata atunci cand porti rochii de ocazie care ies atat de mult in evidenta. Indiferent ca vei alege un model clasic sau ceva mai nonconformist, rosul va avea intotdeauna un cuvant de spus cu fiecare ocazie. In ceea ce priveste accesorizarea, rochiile de ocazie cu aceasta culoare arata intotdeauna bine alaturi de pantofi sau sandale si posete rosii.



Albul cel de toate verile

Albul nu va disparea niciodata din colectiile de primavara-vara. Rochiile de ocazie albe iti vor oferi intotdeauna un aer foarte sofisticat si vor parea mereu pretioase, chiar daca nu ai investit foarte mult in ele. Iar daca alegi un model potrivit, vechea credinta ca albul ingrasa nu mai este valabila. De exemplu, daca te orientezi catre un model plisat in totalitate, vei parea mai inalta si chiar mai slaba. In plus, nu uita de cel mai important aspect – bronzul tau va fi pus in evidenta mai bine ca oricand!


Descopera rochiile de ocazie perfecte pentru vara in magazinul online Bogas. Care sunt modelele tale preferate?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentariile la acest articol sunt moderate, nu apar imediat pe pagina.