Translate

vineri, 8 iunie 2018

Mezinul Cocos din familia Schauma Nature Moments

Prin martie 2017, Schauma a lansat o noua gama de ingrijire a parului, Nature Moments, cuprinzand 4 tipuri de sampoane si 3 tipuri de balsamuri:
-Schauma NATURE MOMENTS HONEY ELIXIR & BARBARY FIG OIL Sampon 250ml/ 400 ml si Balsam 200ml - Fortifica si hraneste parul uscat si fragil
-Schauma NATURE MOMENTS MEDITERRANEAN OLIVE OIL & ALOE VERA Sampon 250 ml/ 400 ml si Balsam 200 ml - Combate varfurile rupte si ii reda parului deteriorat moliciunea
-Schauma NATURE MOMENTS PROVENCE HERBS & LAVENDER Sampon 250 ml/ 400 ml -
Ofera volum parului subtire si tern
-Schauma NATURE MOMENTS SUCCULENT RASPBERRY & SUNFLOWER OIL Sampon 250 ml/ 400 ml si Balsam 200 ml -
Protejeaza culoarea parului vopsit sau decolorat

Avantajul acestor noi produse este faptul ca nu contin siliconi si coloranti artificiali, esentele utilizate sunt de origine 100% naturala si sunt blande cu pielea capului, avand pH neutru si fiind testate dermatologic.
Iata ca, la nu mult timp dupa aceasta lansare, Schauma aduce un nou tandem in familia Nature Moments, si anume samponul si balsamul cu apa de nuca de cocos si floare de lotus. Ei bine, exoticul Indonesian Coconut Water&Lotus Flower se doreste a fi un ajutor pentru ingrijirea si protejarea parului pe perioada verii deoarece are efecte de hidratare si regenerare.
Aceste produse sunt destinate in primul rand parului uscat si foarte uscat si cred ca multa lume ajunge sa se confrunte cu aceasta problema atunci cand temperaturile ajung la extreme. Soarele necrutator, vantul si aerul sarat de pe plaja, anumite boli sau doar varsta isi pot pune o amprenta neplacuta asupra starii zilnice a podoabei capilare.

Acuma, stiti voi ca omul este carcotas. Aceia care se vaita ca li se ingrasa prea rau parul si sta lipit inestetic de cap vor bombani la adresa celor care au parul uscat ca o matura, ca sunt vesnic nemultumiti, si viceversa. Ideea este ca nici o situatie nu este placuta. Da, dar ce te faci cand ai parul uscat si scalpul gras, adica nu esti nici cal, nici magar, ca mine? Pai, strangi din dinti si incerci produse, doar, doar vei nimeri ceva potrivit.

Eu am privit cu oarecare scepticism posibilitatea ca acest sampon de la Schauma sa-mi faca bine. Dar, pentru ca de obicei folosesc un produs care trateaza matreata, in schimb cam usuca parul, am hotarat ca nu ma costa nimic sa-l testez. Si nu mi-a parut rau, ba chiar am avut o mica surpriza. Trebuie sa mentionez ca, din cauza conditiei speciale a scalpului meu, nu am folosit in mod succesiv Schauma, ci am alternat spalarile cu samponul meu obisnuit. Cu balsamul a fost si mai satisfacatoare experienta! Ma cam feresc de balsam din cauza ca prea intinde parul si il pleosteste, dar Schauma Nature Moments cu cocos are meritul de a mentine volumul natural al coafurii dupa uscare.

Mi-a placut samponul  Schauma Indonesian Coconut Water&Lotus Flower deoarece la mine nu induce aparitia matretii pe scalpul gras, ceea ce este destul de surprinzator, avand in vedere care este tipul de par caruia ii este destinat. Pentru cineva care isi spala parul la 2-3 zile este chiar ok. Ar fi simplu sa spun ca este un sampon care miroase minunat, face clabuci si este transparent (hi,hi), dar realitatea este ca fiecare cauta ceva mai multe calitati la un produs de ingrijire.

Ingredientele ce caracterizeaza "echipa" sunt, asa cum spuneam, apa de nuca de cocos indoneziana si floarea de lotus. Apa de cocos este in prezent la moda mai ales datorita efectelor interne, avand proprietati benefice in cazul in care este bauta, iar extern poate face minuni pentru piele si par datorita antioxidantilor continuti. Acestia regenereaza si vindeca, in anumite combinatii apa merge teribil pentru ten mixt si gras si cred ca in acest fel face bine si scalpului cu probleme.
Floarea de lotus este un extract valoros pentru produsele cosmetice deoarece curata delicat si are proprietati nutritive.

In ceea ce priveste caracteristicile superficiale, parfumul samponului si balsamului este dominat de notele de cocos. Produsele sunt ambalate in cantitati de 200, respectiv 250 ml, in sticle de plastic care se pastreaza cu capacul in jos. Eu am avut intotdeauna un conflict cu ambalajele de acest gen deoarece nu au stabilitate, sunt inalte si plate si le daram cu usurinta de pe rafturile din baie. Dar banuiesc ca logica este sa incapa usor in bagaje sau sa ocupe spatiu mic la depozitarea in dulapioare.

Concluzia ar fi ca samponul si balsamul Nature Moments cu cocos chiar functioneaza pentru parul uscat, as zice ca trebuie incercate neaparat in aceasta vara. Am vazut ca exista la vanzare si in cantitate de 400 ml, preturile sunt in jur de 12-14 lei in online, adica sunt extrem de accesibile si avantajoase.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentariile la acest articol sunt moderate, nu apar imediat pe pagina.