Translate

miercuri, 11 iulie 2018

Tu ce machiaj porti la locul de munca? Afla ce ne recomanda specialistii!


Machiajul smokey eyes sau fardurile metalice sunt superbe, insa nu sunt cea mai buna optiune pentru birou. Dar nici sa te prezinti la locul de munca exact asa cum te-ai trezit nu este chiar cea mai indicata varianta. Secretul este sa gasesti echilibrul intre aceste doua extreme si sa ai in fiecare zi un look impecabil.
Internetul este impanzit de articole si tutoriale in care ti se explica cum sa arate un machiaj office, insa nu toate sunt elocvente. Eu am simplificat lucrurile pentru tine – afla care sunt pasii esentiali si cat de simplu este sa arati perfect de fiecare data. 

Foloseste un fond de ten fluid
Fiind vorba despre un machiaj de zi, nu vei avea nevoie de un fond de ten cu acoperire mare. Iti trebuie un look cat mai natural, care sa transmita profesionalism. In ceea ce priveste aplicarea, foloseste-ti propriile degete pentru a-l intinde pe intreaga fata si pe gat. Nu uita de linia parului si de urechi. 

Corectorul de ten
Daca esti norocoasa posesoare a unui ten perfect, poti sa treci peste acest pas. In caz contrar, va trebui sa folosesti si un corector de ten, intrucat fondul de ten nu poate sa acopere in totalitate cearcanele sau alte eventuale imperfectiuni. Foloseste-ti degetele pentru aplicarea sa, deoarece astfel produsul cosmetic se va incalzi si va fi mai usor de intins. Acum ai o baza pentru machiaj fara de cusur.
Este timpul sa oferi pometilor tai putina culoare
Un machiaj simplu nu inseamna un machiaj banal, plat, asa ca nu trece peste acest pas. Fondul de ten iti uniformizeaza nuanta tenului, dar iti acopera si culoarea naturala a obrajilor. Magazinele de produse cosmetice pun la dispozitie nenumarate nuante si texturi de farduri pentru pometi, asa ca nu vei intampina nicio dificultate in alegerea unei culori care sa te avantajeze. Spre exemplu, pe site-ul oficial Melkior vei regasi atat variante mate, cat si irizate, in nuante de nude sau roz. Pentru un plus de stralucire, poti sa il combini cu o linie foarte fina de pudra irizata.  

Nu uita ochii
Machiajul ochilor trebuie sa fie minimalist, dar magic. Contureaza pleoapa inferioara cu un creion kajal, de preferat intr-o nuanta de gri sau maro. Defineste pleoapa superioara cu un eyeliner lichid. La final, aplica o mascara rezistenta, care sa ofere genelor tale extra lungime si volum intreaga zi. 

Pune-ti buzele in evidenta
Pentru machiajul buzelor ai doua variante. Poti sa folosesti fie un luciu de buze, fie un ruj cu finish opac – alegerea iti apartine. De asemenea, poti sa folosesti orice culoare iti doresti, avand in vedere ca ai conturat un machiaj natural si nu ai accentuat nici o zona a fetei. Foloseste produse cosmetice rezistente, pentru a nu fi nevoita sa refaci machiajul buzelor de fiecare data cand bei apa sau mananci. Iti recomand sa alegi rujuri mate deoarece acestea sunt mult mai rezistente decat orice alta varianta. 


Un comentariu:

  1. vara super minimal, obisnuiesc sa pun mana pe fata sau la ochi si nu prea e bine, din acest motiv mi-am tatuat dunga la ochi!

    RăspundețiȘtergere

Comentariile la acest articol sunt moderate, nu apar imediat pe pagina.