Translate

vineri, 5 aprilie 2013

Mare concurs mare!





Libraria online Libris lanseazã o provocare pentru bloggeri cu tema “De ce citesc?-10 motive pentru care oamenii ar trebui sã citeascã”. Puteţi sã “inventariaţi” motivele pânã pe 22.04 şi sã va înscrieţi articolul pe wall-ul librariei şi aveţi şansa sã câştigaţi unul dintre cele trei fabuloase premii constând în cãrţi la alegere, în valoare de 900, 400 şi 200 lei (ma ia cu lesin numai cand ma gandesc ce as putea comanda in sumele acestea!!!!).


Aveţi ocazia sã vã satisfaceţi cele mai arzãtoare dorinţe din wishlist-ul vostru de suflet, sã vã delectaţi alegând dintr-o vastã ofertã de carti online pusã la dispoziţie de aceastã librãrie. Eu mã înscriu categoric, mai ales cã aş putea înşira o grãmadã de motive pentru care mã pasioneazã lectura. 

6 comentarii:

  1. Pai daca te ia cu lesin numai gandindu-te, te-ai inscris deja? :))Lasa ca lesini dupa:))
    bafta multa!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Imediat urmeaza si articolul...ca intai trebuie sa anunti...asa sunt regulile.

      Ștergere
  2. Cum să leşini când mitraliera e aţintită asupra ta?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai dreptate, daca lesin s-ar putea ca "monstruletul" sa incerce sa ma resusciteze si atunci sunt pierduta definitiv!

      Ștergere
  3. Bafta! :)) Si pe mine ma doare burtica gandindu-ma la sumele acelea mari si ma doare capul cand ma gandesc ca nu voi reusi sa castig nimic inafara de experienta :))))
    Aici gasesti link-ul meu si un concurs, ca sa aveti si voi ceva de castigat. http://buburuzabia.blogspot.ro/2013/04/motivele-mele-pentru-lectura-plus-un.html

    RăspundețiȘtergere

Comentariile la acest articol sunt moderate, nu apar imediat pe pagina.