Translate

vineri, 19 aprilie 2013

Parlez vous bijoux? Episodul 2 – Sugestii de cadouri



In episodul 1 al prezentãrii pe care vreau sã o fac unui magazin de bijuterii online , v-am arãtat câteva piese cu design italian, bogat ornamentate, ceva mai încãrcate, oarecum pretenţioase în ceea ce priveşte locul, momentul şi ţinuta la care pot fi asortate. Existã însã un numãr însemnat de persoane cu gusturi mai moderne, mai casual şi mai puţin interesate sã aibã aceleaşi bijuterii o viaţã întreagã. Cu alte cuvinte sunt persoane mereu la modã care iubesc schimbarea şi adorã sã experimenteze lucruri noi, fiind interesate sã aibã cât mai multe modele la preţuri rezonabile. Pentru astfel de gusturi existã categoria “Bijuterii fashion” care cuprinde produse de calitate din bronz, altele placate cu argint sau rodiu, dar şi inox destinat bãrbaţilor. 

 Bijuteriile placate cu argint au finisaje foarte frumoase, cu un luciu metalic, mai ales cele inspirate din natura, detaliile sunt atent realizate, iar pietrele utilizate sunt zirconii multifaţetate, quartz şi perluţe albe. 


Pentru persoanele alergice la metale existã modele placate cu rodiu, o colecţie bogatã şi spectaculoasã în care se regãsesc bijuterii colorate, de varã, potrivite serilor estivale. Vã reamintesc cã rodiul este un metal foarte rar, mai preţios decât aurul şi argintul, folosit numai pentru placãri şi care dã un luciu specific obiectelor. 


Tot aici gãsiţi câteva accesorii delicate pentru mirese, cum ar fi diademele sau pieptenele decorativ pentru prinderea pãrului.

Pentru fanii serialului “Suleyman Magnificul” este propusã colecţia cu acelaşi nume, de obiecte din bronz, inspiratã din opulenţa imperiului otoman. Bronzul are un farmec aparte, mai ales când este lucrat detaliat şi îmbogãţit cu pietre semipreţioase de smaralde şi rubine. Rezultatul este incendiar şi nu prea uşor de stãpânit, categoric nu pentru firile mai timide.
 Nici bãrbaţii nu sunt uitaţi, grupul bijuteriilor din inox nu este foarte mare, dar poate fi şi pe gustul unor femei . Modelele sunt incitante, inoxul este combinat cu silicon şi plastic negru sau este patinat. Piesele sunt marcate “stainless steel” şi au aspectul acela de angrenaj, amintind de mecanismele industriale. Dacã ar fi sã aleg ceva pentru odrasla mea, cred cã i-ar plãcea teribil acest design. Cã de la un timp îşi doreşte accesorii, ba telefon, ba ceas, ba lanţ la gât, cam tot ce vede pe la ceilalţi copii. Bineînţeles cã nu-s de nasul lui, dar se dã cocoş ca toţi bãieţii!
 Sa spun drept mi-a fost greu sa selectez cateva fotografii de pe OnlineBijoux pentru ca oferta este mare si diversificata. Sunt sigura ca exista ceva pe gustul fiecaruia si care se poate transforma intr-un cadou de Paste minunat pentru cei dragi. Mai ales ca in aceasta perioada magazinul ofera reduceri substantiale la o multime de bijuterii.

6 comentarii:

  1. Fluturasii fac pereche tare buna cu bijuteriile.
    Parca sunt reali!:)
    Baietilor mei le plac cand una,cand alta,dar in limitele normalului.:)
    Noroc ca nu sunt fete.:))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. esista si frunze tot in stilul acesta...si pe mine ma atrag bijuteriile inspirate de natura

      Ștergere
  2. Ador bijuteriile. Iar colectia Suleyman e pe placul meu. Sunt fana SULEYMAN...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu sunt fana bronz in general, imi place culoarea rosiatica.Dar din serial n-am vazut nici un episod desi il lauda toti!

      Ștergere
  3. O sa ajung in sapa de lemn daca mai ascult de tine. Ma duc si vad ba una, ba alta si apoi fac gaura in buget :)))

    RăspundețiȘtergere

Comentariile la acest articol sunt moderate, nu apar imediat pe pagina.