Translate

duminică, 21 aprilie 2013

Un mic ajutor



N-am mai scris nimic de ceva timp despre produsele de îngrijire pe care le-am utilizat. M-am luat cu altele… M-am gândit totuşi cã poate vã folosesc unele dintre experienţele avute de mine atunci când vã hotãrâţi sã cumpãraţi ceva. In ultima vreme am fost “setatã” pe Avon şi Yves Rocher. Rãmân totuşi fidelã acestor douã firme deoarece gãsesc multe oferte şi chestii care mi se potrivesc, la preţuri acceptabile. Si din comoditate. Sunt la îndemânã, am reprezentanţi Avon la serviciu , iar la Yves Rocher accesez magazinul online ori de câte ori primesc newsletter de la ei şi îmi convin cadourile. Care sunt substanţiale! Mai cooptez şi din familie şi comandãm împreunã ca sã nu ne usuture prea tare la buzunar.
Iatã produsele:

Yves Rocher, gama Nutritive Vegetal-Gel nutritiv pentru curãţarea tenului
Este la tub de 125 ml şi este recomandat pentru pielea uscatã şi foarte uscatã. Nu conţine sãpun, parabeni, uleiuri minerale sau coloranţi.  Are în compoziţie activ vegetal din sevã de frasin, purificatã printr-un procedeu special. Seva de frasin este obţinutã de producãtorii din Sial fãrã ca arborii sã fie afectaţi. Deşi am tenul mixt, am preferat sã iau acest gel pentru cã oricum folosesc o cremã adecvatã. N-am vrut sã usuc suplimentar pielea. Gelul are o texturã bogatã, este foarte gros şi este de-ajuns o picãturã pentru o spãlare! In contact cu apa face spumã, îl freci în palme şi este suficient. Miroase frumos, aminteşte un pic de alune sau nuci, iar pielea rãmâne plãcutã, îţi dai seama cã nu o degreseazã excesiv. Costã 35 lei.
Yves Rocher, gama Sebo Specific- Cremã ultra-matã de zi pentru tenul gras şi mixt
Tubul este mai mic, are doar 40 ml. Asta nu prea-mi place la YV, bagã cantitãţi mai mici decât de obicei şi totuşi preţul e piperat. Cremuţa asta a meritat însã din plin banii. Scrie pe tub cã este hidratantã, anti-luciu, cã are efect o zi întreagã. Ei bine, la mine a avut efect cel puţin 8 ore, cât am stat la serviciu şi asta e mare lucru la cum am eu tenul. Are vreo douã extracte vegetale, dintre care unul este de Hamamelis, şi zinc. Costã 37 lei.
Yves Rocher, şampon anti-mãtreaţã
Este la sticlã de 200 ml. Nu conţine silicon, parabeni sau coloranţi. Cicã e cu extract de cãlţunaş, aşa au tradus ai nostri, dar eu am mari îndoieli cã planta de pe sticlã e cãlţunaş. Oricum pe site, în prezent, e unul cu extract de altceva. Costã la ofertã 11 lei. Ceea ce vreau sã spun este cã mie nu mi s-a potrivit deloc. Am pãrul uscat şi scalp gras, iar şamponul este şi pentru pãr gras. Nu mi l-a uscat excesiv dar nici nu m-a ajutat cu scalpul. Cred cã e prea “moale” ca sã zic aşa. Dar ştiind ce pãr dificil am, nu m-aş aventura sã zic cã nu e bun.
Yves Rocher, balsam nutri-reparator
E la tub de 150 ml şi costã 11 lei la reducere. Nu conţine silicon, parabeni sau coloranţi. Este destinat pãrului uscat şi zburlit. De-aia l-am şi luat! Conţine ulei de jojoba şi ulei de migdale. Scrie cã 99% dintre ingrediente sunt de origine naturalã, cã hrãneşte şi reparã firul de pãr. Mi-a plãcut faptul cã nu turteşte pãrul, nu-l întinde. Pãrul cu bucle îşi menţine forma dupã aplicare. Eu îl folosesc o data pe sãptãmânã şi sunt mulţumitã de textura pe care o au firele dupã aplicare.
Acestea fiind zise, vã urez “succesuri” mãreţe şi cât mai puţine “eşece” în gãsirea produselor perfecte. Ceea ce n-o sã se întâmple, staţi liniştite cã aşa ceva nu existã.

P.S. La una din comenzi am primit cadou o sticluţã de 30 ml de parfum Moment de Bonheur. Este un parfum de trandafiri extrem, dar extrem de puternic. Dacã intenţionaţi  sã-l luaţi fãrã sã-l fi mirosit înainte, eu zic sã vã mai gândiţi. Este leşinat , mie îmi plac astea, dar tot mi se pare puţin exagerat. Efectiv ai nevoie doar de un “puf” şi miroşi toatã ziua ca o grãdinã bulgãreascã de profil.

2 comentarii:

  1. La creme si alte "pomezi" sunt afoana!
    Nu ca nu mi-ar place dar sincer, urasc sa am fata unsuroasa si chiar daca ma asiguri ca nu e unsuroasa mie îmi sta între urechi si zic ca ba da, este! :))))))))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Te inteleg, nici eu nu prea gasesc des ceva care sa-mi priiasca. Dar sunt mare amatoare de incercat noutati. La urma urmei ne luptam cu propriile gene care ne fac tenul gras. Singura consolare e ca tenul gras se rideaza greu. Ar trebui sa fim multumite!

      Ștergere

Comentariile la acest articol sunt moderate, nu apar imediat pe pagina.