Translate

marți, 24 aprilie 2012

Oferte de sfârşit de aprilie


Deşi luna aprilie stă să se încheie, tot răsfoind site-urile de unde mai achiziţionez câte ceva (când îmi rămân bani de cheltuială şi pentru fleacurile ce fac plăcere unei femei), am zis să vă povestesc pe scurt de ce frecventez eu unele magazine on line şi ce oferte au acestea pentru luna în curs... sau în general...
Aş începe cu Yves Rocher.

De la ei am achiziţionat prima dată punând scrisoarea cu comanda dintr-un catalog la poştă, nu deschiseseră magazinul on line. Pentru prima comandă îmi ofereau cadou de bun-venit alte două chestii, cred că un parfum şi încă ceva...era foarte avantajos aşa că am făcut un efort şi am cumpărat mai multe produse cu preţ mediu. Preţurile lor nu sunt tocmai mici, dar în permanenţă au oferte. După ce au lansat magazinul on-line, mi-am făcut cont şi de-atunci primesc newsletteruri cu diverse alte oferte. Partea interesantă este că ofertele ce vin pe mail nu se regăsesc în catalogul distribuit pe diverse alte căi, sunt personalizate. Câteodată, cam la 2-3 luni, o domnişoară mă sună pe mobil şi îmi face alte oferte, de fapt te întreabă ce te-ar interesa şi îţi spune dacă există o ofertă bună pentru ceea ce doreşti. Oamenii îşi dau interesul, ce să mai ! In plus sunt foarte serioşi şi expediază coletul rapid, prin Poştă. De obicei rezist la oferte, că sunt destul de dese şi aş da faliment, dar luna aceasta am avut aşa o pornire...Acum două săptămâni mi-a venit un nou newsletter : dacă luam un produs, la orice preţ, primeam un gel de duş cu aroma parfumului Moment de Bonheur. Am intrat pe site http://www.yves-rocher.ro/control/main/ şi acolo mai era ceva, dacă luai de 49 lei minim mai primeai la alegere dintre 3 surprize : o geantă de voiaj, o cremă de faţă şi un exfoliant de corp. Totul era prea tentant. Mi-am comandat un supliment pentru slăbit Frutaline care şi aşa era redus de la 69 la 49 lei şi am ales dintre surprize crema de faţă. In final, cu tot cu transport am plătit 61 lei în condiţiile în care am primit un supliment ce costă intreg 69 lei, un gel de duş care este 50 lei şi o cremă de faţă Inositol de 76 lei. Bună afacere nu ? Intotdeauna m-am întrebat cum de le convine să fie atât de generoşi...nu vreau un răspuns că n-am chef să-mi stric entuziasmul.

Al doilea site pe care il verific frecvent este http://www.internationaltibecom.ro/ro/ . Ei sunt importatorii gamei Tesori d’Oriente (apă de parfum, gel/cremă de duş şi cremă de corp) prezentă din câte ştiu eu în Sensiblu şi magazinele « Dm ». De ce am ajuns on line ? Pentru că diferenţa de preţ faţă de magazine este mare...în magazin/farmacie apa de parfum la 100 ml este 43-45 lei iar la ei este de regulă 25 lei. In prezent au o ofertă irezistibilă cu apa de parfum la 20 lei !!! Mi se pare grozav, având în vedere ce bun e produsul. 

Totuşi expedierea prin Poştă costă 10 lei, dar verificaţi magazinul că au şi alte mărci cu preţuri mici, puteţi comanda mai multe odată. Nu mai spun că on line găseşti toată gama Tesori d’Oriente, în timp ce pe piaţă sunt doar câteva sortimente. Parfumurile sunt extrem de persistente, rezistă pe haine/lenjerie chiar după mai multe spălări, dar au influenţe orientale şi sunt dulcege sau greoaie...vă sfătuiesc să le mirosiţi întâi « pe viu » să vedeţi dacă vă plac.
Urmatorul site este http://www.myflame.ro/ . Este un magazin on line numai cu produse Oriflame, administrat de un consultant independent Oriflame. Avantajul este că nu oferă la vânzare decât produsele aflate la ofertă în catalogul curent sau alte produse la reduceri. Iti faci cont la ei şi aduni puncte de fidelitate, fără să fii reprezentant. Eu am comandat de exemplu de mai mult de 80 de lei şi punctele adunate (primeşti un punct pentru fiecare 10 lei cheltuiţi) au compensat o parte din ce trebuia să plătesc pe transportul prin Poştă.
In concluzie, te poţi descurca decent fără să-ţi găureşti buzunarul.
Spor la cumpărături !

Un comentariu:

  1. am stat sa ma gandesc de unde cunosc produsul si apoi mi-am amintit ca l-am primit cadou de la socrul meu...e bunicel :)

    RăspundețiȘtergere

Comentariile la acest articol sunt moderate, nu apar imediat pe pagina.