Translate

sâmbătă, 26 mai 2012

KG-STOP…o poveste pentru dolofănele ca mine


Problema e că n-am fost niciodată dolofană sau pufoasă inainte de casatorie, ba dimpotrivă am avut perioade când mă sufla vântul. In iarna asta însă am sărit rău peste cal. Cântarul mi s-a stricat de mult timp aşa că n-am mai avut cum să evaluez dezastrul. Mă uit în oglindă şi îmi dau seama că am ajuns la dimensiunile pe care le aveam după naştere ceea ce e o chestiune extrem de serioasă. Am mai scris cum am slăbit atunci, cu dieta disociată, dar acum nu mai am la dispoziţie un an de zile în care să stau mai mult în casă şi să-mi plâng de milă.

Sunt necesare măsuri mai drastice. După ce m-am uitat din nou în oglinda mare, din toate poziţiile, adică pe întuneric, din profil, cu burta suptă şi umerii traşi şi am văzut că tot dolofană arăt, am hotărât să tai radical din prima dulciurile, aluaturile de tot felul, pâinea şi cartofii. Jale mare !!! Pâinea şi aluaturile nu reprezintă ceva vital pentru mine dar dulciurile, vai de mine astea sunt esenţa vieţii mele, fără dulciuri care să-mi ridice glicemia moooor....cu zile !
A doua zi când am venit de la servici am intrat direct la naturişti. Văzusem că au la ofertă ColonHelp, două cutii la 169 lei. I-am zis vânzătoarei că nu pot să dau atâţia bani, să-mi dea doar o cutie la preţ normal. Vânzătoarea s-­a uitat lung la mine şi mi-a explicat că o cutie costă 120 lei şi nu e nici o afacere, apoi s-a îndurat de faţa mea amărâtă şi a dat jos de pe raft alte produse de slăbit. M-am apucat să citesc cu sârg pe cutii, mie îmi trebuia ceva care să înlocuiască măcar masa de seară, că acolo era beleaua. Mănânc şi la zece seara, nu suport să fiu leşinată de foame când mă culc ! Am ales până la urmă ceva, este un produs românesc despre care vreau să vă spun câteva cuvinte deoarece mi se pare foarte interesant.
Achiziţia mea a făcut aproape 100 de lei, este o cutie supradimensionată de 610 grame şi este produsă de SC Herbagetica SRL, sat Harman, Brasov. Se numeşte KG-STOP !, cu lozinca « stop kilogramelor în plus ! » şi este un produs original românesc, din 18 plante medicinale, cea mai importantă promisiune fiind diminuarea poftei de mâncare. Urmează eliminarea grăsimii abdominale, mărirea tonusului fizic, tonificarea pielii, scăderea colesterolului.


Dintre plantele din compoziţie vă citez câteva : seminţe de in, rădăcină de morcov sălbatic, roiniţă, Senna, Garcinia, rozmarin, ghimbir, portocal amar şi dulce şi altele, totul sună ca o poezie despre natură..
Mod de administrare : de trei ori pe zi, câte 1-3 linguriţe înainte cu 15 minute de mesele principale. Se amestecă produsul cu lichide (suc de fructe sau iaurt) până se formează o pastă ce poate fi înghiţită.
Contraindicaţii : cancer, sarcină, alăptare, orice afecţiune a stomacului şi tractului intestinal, alergii, copii sub 12 ani.
Buuun...indicaţiile de pe cutie sunt multe, importante şi trebuie să le citeşti cu atenţie.
Am venit acasă şi am desfăcut cutia, muream de curiozitate nu alta, plus că mi-era o foame de vedeam negru în faţa ochilor. M-am gândit că e numai bine să încep cura.
Prima observaţie : în cutie se găseşte o pulbere de plante de culoare căcănie şi care miroase extrem de frumos, ca ceaiul de muşeţel cu galbenele. Chestia asta m-a debusolat un pic, nu mă omor deloc după ceaiul medicinal. Mi-am pus două linguriţe în cană şi am adăugat câte puţină apă, amestecând bine. Fibrele din pulbere se umflă imediat, aşa că tot pui apă şi amesteci, se face ca o ciulama, cu cocoloaşe, nu e uşor deloc să uniformizezi pasta aia. Cu maaare, mare îndoială, din cauza parfumului, am băut un pic. Ciulamaua nu are gust rău dar repet, dacă nu vă plac de fel ceaiurile alea medicinale, aveţi mari şanse să nu puteţi bea nici amestecul acesta de plante. Am înghiţit cu noduri şi m-am hotărât să îmbunătăţesc carcaletele cu ceva dulceag, aveam sirop de căpşuni şi am turnat în cană, a fost singura abatere de la hotărârea de a o termina cu dulciurile.
Un sfat sincer : dacă aveţi probleme şi nu suportaţi gusturile ciudate, mirosurile parfumate, texturile păstoase, culorile dubioase la mâncare şi vă vine uşor să vomitaţi, nu vă aventuraţi să cumpăraţi produsul, pierdeţi banii degeaba.
Mare precauţie când începeţi cura, nu vă repeziţi să luaţi din prima de 3 ori pe zi, luaţi o linguriţă o singură dată pentru că poate da diaree. Eu am stomacul ţeapăn şi suport orice şi tot am avut o mică surpriză. Vă sfătuiesc sincer să începeţi administrarea în weekend când sunteţi acasă şi să ajustaţi doza cât se poate de gradat. Trebuie să ajungeţi la 9 linguriţe pe zi ceea ce eu nu o să reuşesc, asta e clar !
Iau acest produs de 4 zile si pot să spun cu mâna pe inimă că e un chin să-l beau dar merită! Am constatat că nu mai tânjesc după dulciuri, deci stabilizează glicemia aşa cum scrie pe cutie. Imi este foame, mănânc dar mă satur foarte repede, nu mai bag în mine toate prostiile. Culmea este că mă simt mai bine, mai energică şi nu mai am oboseala aceea permanentă. Ce pot să zic ? Voi încerca să-l iau în continuare, la cât e de mare cutia cred că îmi ajunge multe luni, totul e să nu clachez din cauza gustului.

14 comentarii:

  1. Eu am pastile de slabit acasa si desi mi-ar placea sa scap de vreo 5 kilograme, nu le iau...Dar sti de ce? Pentru ca si aceste pastile se iau dupa recomandarea unui medic si o serie se analize...Ai grija! Mai bine slabesti cu sport (alergare)! Sper ca nu te superi pe mine pentru sfaturi...PUPICI!

    RăspundețiȘtergere
  2. nu ma supar ca am incercat si niste pastilute dar nu eram asa disperata si am renuntat... dar fara sport! nu suport sportul, o fi rusinos dar il urasc feroce. Pot sa merg km pe jos dar nu sa alerg...asta e!

    RăspundețiȘtergere
  3. Produsul KG-STOP se poate comanda si online (mai ieftin) accesand http://www.naturasanat.ro/631-kg-kilogram-stop-610g-herbagetica-stop-kilogramelor-in-plus-formula-cu-18-plante-medicinale.html

    RăspundețiȘtergere
  4. Il iau si eu si este super bun..scarbos la gust dar pot sa zic k eu care infulecam toata ziua avum mananc de 3 ori pe zi ff putin si dupa ora 6 seara nik..si culmea e k nu tanjesc dupa mancare cum faceam inainte

    RăspundețiȘtergere
  5. Il iau si eu si este super bun..scarbos la gust dar pot sa zic k eu care infulecam toata ziua avum mananc de 3 ori pe zi ff putin si dupa ora 6 seara nik..si culmea e k nu tanjesc dupa mancare cum faceam inainte

    RăspundețiȘtergere
  6. Ceva rezultate cu kg-stop dupa 2 saptamani de folosire?

    RăspundețiȘtergere
  7. Răspunsuri
    1. La acel moment am slabit tinand si o dieta foarte usoara. Produsul si-a facut treaba, nimic de zis, dar nu am repetat experienta din cauza aromei. Pur si simplu nu mai suport sa-l inghit.

      Ștergere
  8. Da, l-am cumparat si eu, in contact cu apa devine un fel de mucilagiu de culoarea fecalelor, cu gust de plante. Gustul e ca de ceai, treaca-mearga , dar senzatia ca bei muci este inegalabila. Diluat in jumatate de litru de apa, acelasi rezultat: tot muci. Apa calda, apa rece, tot acolo. Nu l-as recomanda, este si scump si nu stiu cate persoane au reusit sa-si dea seama de eficienta produsului, pentru ca este aproape imposibil de consumat. Nu cred ca se va schimba ceva cu suc de fructe, este tot lichid. Azi nu mai pot, dar maine imi iau inima in dinti si-o sa consum mucii cu iaurt. Ultima incercare.

    RăspundețiȘtergere
  9. Buna .Ma numesc Anca si pot sa spun ca acest produs nu este atat de stralucitor precum zice lumea ( sau cel putin la mine nu a functionat).L-am achizitionat si eu ,si la fel ca alte fete ,m-am chinuit ingrozitor sa-l inghit,si dupa ce l-am terminat vreau sa va zic ca nu am dat nici macar un gram jos.Este o pacaleala.Nu aruncati fetelor banii.Este adevarat ca mergeam si foarte des la baie,insa nimic.Sunt dezamagita de acest produs.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cum spuneam eu n-am ajuns niciodata la cele 9 lingurite, n-am suportat parfumul. Poate pe altii nu-i deranjeaza si au rezultate. In schimb am constat ca mi-a stabilizat glicemia. Produsul are si alte recomandari, dar la slabit...nu stiu!

      Ștergere
  10. mi-a placut culoarea cacanie,si gustul de muci,ce sa spun ,fac si eu amestecuri de-astea acasa,cu reteta de la colon help ,fara sa respect cantitatile,si amestec cu ceva bun,adica,un iaurt cu sau fara fructe si zahar ,miere cand am,si poate inlocui o masa ,sau pacali pe cateva ore Dar depinde de cantitate

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu l-am mai incercat, nici n-am terminat cutia. Nu suport consistenta si gustul.

      Ștergere
  11. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere

Comentariile la acest articol sunt moderate, nu apar imediat pe pagina.