Translate

vineri, 16 noiembrie 2012

Stiletto



O mai ţineţi minte pe Carrie Bradshaw, scriitoarea obsedată de fashion din Sex and the City?…Nu mă omor după Sarah Jessica Parker ca actriţă, dar trebuie să recunosc faptul că a prins-o teribil rolul, aşa de mult încât se confundă cu personajul, nu văd pe altcineva în locul ei. Ei bine, dacă ţineţi minte, personajul Carrie avea o colecţie de pantofi Manolo Blahnik şi adora creaţiile acestui neasemuit designer. Cred şi eu…Manolo Blahnik este un creator care şi-a păstrat principiile de-a lungul carierei şi nu prea a cedat curentelor din modă. El a pornit şi a rămas pe linia super-elegantă a pantofilor înalţi, subţiri şi luxoşi, aşa numiţii “stilletos”. E clar că filmul Sex and the City i-a adus o popularitate imensă.
Amuzant este faptul că la un moment dat Manolo povesteşte cum a încercat din răsputeri să creeze pantofi cu platforme, dar acest trend i s-a părut atât de monstruos încât a renunţat, el a spus că face picioarele să arate ca o mobilă! Cât de adevărat!
Pantofii Manolo Blahnik sunt atât de coloraţi şi originali încât pot transforma orice femeie într-o prinţesă. Aproape că înţeleg uşurinţa lui Carrie atunci când îşi arunca banii pe aceşti pantofi...
Pentru un look la inaltime va recomand si sandale de dama cu platforma . Daca sunteti dependente de pantofi, va puteti achizitiona cartuse hp la imprimanta si va veti putea scoate pe hartie toate pozele cu incaltari la care visati.

 Si iata o pereche de escarpeni italieni senzational de sexy, incomozi si eleganti, nu-mi dau seama ce marca sunt dar arata demential!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentariile la acest articol sunt moderate, nu apar imediat pe pagina.