Translate

vineri, 16 noiembrie 2012

StilettoO mai ţineţi minte pe Carrie Bradshaw, scriitoarea obsedată de fashion din Sex and the City?…Nu mă omor după Sarah Jessica Parker ca actriţă, dar trebuie să recunosc faptul că a prins-o teribil rolul, aşa de mult încât se confundă cu personajul, nu văd pe altcineva în locul ei. Ei bine, dacă ţineţi minte, personajul Carrie avea o colecţie de pantofi Manolo Blahnik şi adora creaţiile acestui neasemuit designer. Cred şi eu…Manolo Blahnik este un creator care şi-a păstrat principiile de-a lungul carierei şi nu prea a cedat curentelor din modă. El a pornit şi a rămas pe linia super-elegantă a pantofilor înalţi, subţiri şi luxoşi, aşa numiţii “stilletos”. E clar că filmul Sex and the City i-a adus o popularitate imensă.
Amuzant este faptul că la un moment dat Manolo povesteşte cum a încercat din răsputeri să creeze pantofi cu platforme, dar acest trend i s-a părut atât de monstruos încât a renunţat, el a spus că face picioarele să arate ca o mobilă! Cât de adevărat!
Pantofii Manolo Blahnik sunt atât de coloraţi şi originali încât pot transforma orice femeie într-o prinţesă. Aproape că înţeleg uşurinţa lui Carrie atunci când îşi arunca banii pe aceşti pantofi...
Pentru un look la inaltime va recomand si sandale de dama cu platforma . Daca sunteti dependente de pantofi, va puteti achizitiona cartuse hp la imprimanta si va veti putea scoate pe hartie toate pozele cu incaltari la care visati.

 Si iata o pereche de escarpeni italieni senzational de sexy, incomozi si eleganti, nu-mi dau seama ce marca sunt dar arata demential!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentariile la acest articol sunt moderate, nu apar imediat pe pagina.