Translate

vineri, 11 ianuarie 2013

Herbal Essences, o nouã faţã



Tot rãsfoind internetul am dat peste o ştire scurtã, apãrutã în decembrie 2012 într-o publicatie straina, despre gama de îngrijire a pãrului Herbal Essences. S-ar pãrea cã producãtorul Procter&Gamble s-a hotãrât sã revinã la vechiul ambalaj, dacã nu vi-l amintiţi îl vedeţi în fotografie. 

 De fapt, vãzând ambalajul mi-am reamintit şi eu şamponul pentru cã a fost o perioadã prin 2000 -2000 şi ceva când îl foloseam (într-o anumitã variantã bineînţeles) şi îmi plãcea. Dupã care nu l-am mai gãsit şi am uitat de el. De fapt produsele nu dispãruserã de pe piaţã , se schimbase numai prezentarea! Dar eu rãmãsesem setatã pe vechea înfãţişare care îmi sugera ceva “vintage”, feminin şi suav. Procter&Gamble a cumpãrat brandul Herbal Essences în 2001 (de la Clairol) şi a extins gama de produse şi cãtre adolescenţi. Dar iatã cã, s-ar pãrea cã datoritã stagnãrii vânzãrilor, P&G face un gest “back to basics” şi vrea sã readucã în atenţie douã arome clasice din perioada 1995-2006: sticla roz cu petale de trandafiri şi varianta galbenã cu muşeţel. In vechile ambalaje, evident, dar cu formule îmbunãtãţite, fãrã sulfaţi şi silicon.
Ei bine, m-aş bucura sã revãd acest şampon. Deoarece existã o fabricã P&G şi în Prahova, la Urlaţi, sper sã ajungã şi pe rafturile din Ploieşti. Lansarea este preconizatã pentru februarie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentariile la acest articol sunt moderate, nu apar imediat pe pagina.