Translate

duminică, 18 martie 2018

Onorabil cu Onore

Acesta este un articol dedicat barbatilor, nu neaparat "fasionisti", dar in mod sigur celor care nu ies oricum din casa. Sau mai urmaresc din cand in cand ce trenduri bantuie podiumurile si revistele de moda.
E clar ca articolele dedicate modei barbatesti sunt cumva, undeva, cam in coltul ariei noastre de interes. Adolescentii de astazi probabil ca vor fi, ca adulti, mult mai preocupati de infatisarea lor decat am fost noi la vremea noastra. Dar, chiar daca este mult mai usor sa imbraci un barbat decat o femeie, este clar ca exista un curent si in croielile, culorile si accesoriile propuse pentru sexul masculin. Si nu vorbesc de excentricitatile haute-couture din lumea marilor designeri, ci de tinutele de strada, casual sau de ocazie ale evenimentelor din viata noastra.


Pe de alta parte, unii barbati au falsa impresie ca nu prea conteaza ce arunca pe ei, ca pot compensa prin sarm, inteligenta, umot, intuitie...Mda, am o veste proasta pentru ei... Indiferent cate calitati ar avea, daca in camera apare unul la patru ace si bine parfumat, va acapara toata atentia femeilor. Aici sunt sigura ca unele femei ma vor contrazice, dar doar asa de forma, deoarece in subconstient toata lumea este atrasa de o infatisare dichisita.
Dragi barbati, ia incercati macar o zi sa iesiti din propria carapace si sa infloriti, purtand haine... onorabile. Onore este fix ce va trebuie. Nu, n-am scris gresit, este vorba despre un magazin online axat pe nevoile celor puternici. Ati citit bine, deoarece numai un barbat cu vointa este capabil sa realizeze o transformare spectaculoasa, devenind dintr-o molie stearsa un fluture stralucitor. Hai, c-am intors-o ca la Ploiesti, daca tot cetatean al "republicii" ma pricep la asa ceva!

Si ca sa va conving ca cei cu succes sunt si "stylish", am rasfoit pentru voi clasamentul celor 50 best-dressed din ultimul an, realizat de GQ, o prestigioasa publicatie din New York, axata pe problemele barbatesti. Nu voi reda tot clasamentul, am ales doar cateva look-uri potrivite ocaziilor mai speciale, tocmai pentru a va arata ca un costum chic, o cravata sau o batista in buzunar nu sunt din alta epoca. In magazinul Onore aveti orice va doriti, iar la fiecare exemplu am adaugat si propuneri de produse  pe care le gasiti pe site.

As mentiona ca, in ciuda faptului ca la femei par sa se poarte cele mai indraznete culori si modele, la barbati domneste un soi de uniformitate, ba chiar o monocromie uneori deranjanta. Nu stiu exact ce propun designerii pentru anul 2018, dar in acest top lumea este excesiv de asortata!

Andrew Garfield este un actor simpatic (Spiderman!), pe care GQ il aseaza pe locul 5 in top, dar zau ca in poza arata cam a...cioclu. Eu as fi inviorat putin costumul cu un papion diamant, cred ca ar fi fost mai potrivit cu tineretea actorului
Sursa; gq-magazine.co.uk
.


Ryan Reynolds, tot actor, ocupa un frumos loc 8. El apare imbracat intr-un costum chiar interesant, putin mai non-conformist, exista cateva nuante, dar tot departe de culorile mai vii. Ma mir, din filme pare un tip tare sugubat. In locul lui as fi optat pentru o cravata ascot, as fi pus in valoare nuanta gri-petrol a costumului si reverele mai late.
Sursa; gq-magazine.co.uk

Conor McGregor este un luptator irlandez de arte martiale si este pe locul 11, yupiiii! Mai, dar tipul este absolut monoton in alegeri, desi culoarea din poza este putin derutanta. Ma bate gandul ca, totusi, oamenii astia sunt consiliati de un stilist, nu fac alegeri de capul lor. Dar, frate, macar un pin i-as fi infipt in reverul de la sacou!
Sursa; gq-magazine.co.uk

Nu pot sa trec peste Michael Fassbender de pe locul 17, actor, mai ales ca tipul are gusturi personale, nu se bazeaza pe vreun specialist. Si este si mai pastelat. Iar pe camasa vad o coada de balena?! Dar fara accesorii. Cam ciudat. Lasa ca-l accesorizez eu cu niste bretele subtiri, discrete, in rest n-am ce sa reprosez tinutei.
Sursa; gq-magazine.co.uk
Printul Charles al Marii Britanii este pe locul 20 si este un exemplu perfect de domn la o varsta potrivita, care are curaj sa afiseze culori mai deschise si imprimeuri diferite si pentru asta il apreciez foarte tare, asa ca ii urez sa o tina tot asa! Daca doriti o cravata diafana, asemanatoare celei folosite de Charles, iata una aurie paisley de pe site-ul Onore!
Sursa; gq-magazine.co.uk

Mark Ronson, DJ si producator, pare un pic excentric. Simplist in accesorii, cam sarit de pe fix in croiala. Si totusi este pe locul 24. M-am uitat ceva timp la tinuta lui, dar pana nu-si schimba pantalonii aceia fusta, nu-mi imaginez ce si-ar putea adauga. E drept ca fara pantalonii cu talie inalta (ciudati la un barbat) e absolut banal, ar aduce a chelner. Poate niste bretele mai colorate?
Sursa; gq-magazine.co.uk

Jack Guinness de pe locul 31 este un model celebru si se vede! In fotografie are o tinuta super, foarte pe gustul meu combinatia de culori. Banuiesc ca are si butoni la camasa, cred ca ar putea fi unii de inox, ca sa mearga cu nuanta gri a costumului.
Sursa; gq-magazine.co.uk











Inchei acest periplu prin clasament cu Roger Federer, tenismanul aflat pe locul 42. In fotografia alb-negru exemplificata de GQ are un aer de anii 60'-70', aduce cu un actor francez boem, asa, cu gulerul camasii desfacut la primii nasturi. Foarte macho, dar i-as adauga o batista Somerset jucausa si foarte inflorata in buzunarul de la piept, care sa fluture aparent neglijent.

Va reamintesc faptul ca toate accesoriile prezentate se gasesc in magazinul online Onore, un loc dedicat modei barbatesti, dar care poate fi frecventat si de femei, sau mai ales de ele, deoarece, nu-i asa?, de multe ori noi suntem cele care facem cumparaturi pentru partenerii nostri.
Exista de asemenea, in sectiunea "Beneficii" de pe site, o explicatie interesanta despre cum se poate economisi prin achizitia produselor Onore, va recomand sa cititi informatiile. Daca esti barbat si n-ai rabdare sa rasfoiesti paginile virtuale, ai la dispozitie aplicatia "gaseste in 3 pasi", n-ai decat sa introduci tipul de produs cautat, culoarea si ocazia si iti apar propunerile pentru cautarea ta.

Showroom-ul Onore este amplasat in in Ploiesti, in mall-ul Winmarkt din centrul orasului, chiar in pasajul ce leaga Galeriile de fostul Omnia, o spun pentru cei care cunosc un pic urbea si vor sa vada "pe viu" produsele.


Un comentariu:

Comentariile la acest articol sunt moderate, nu apar imediat pe pagina.