Translate

duminică, 1 iulie 2018

Gerovital-Criminal lipstick

Interesant numele ales de compania Farmec pentru un ruj din gama Gerovital Beauty. Dupa ce am folosit rujul, mi-am dat seama ca exact asta mi-a trecut prin cap, o exclamatie de genul: criminal de bun! In acest caz, "criminal" ar fi ceva mai sus de "grozav", ca atunci cand dai pe gat o dusca dintr-o tarie care te arde, dar te si satisface deplin. Uuuuh!

Asadar, Gerovital- rujul cremos cu acid hialuronic este un produs de machiaj din categoria speciala, din mai multe motive: calitate de exceptie, ingrediente care ingrijesc si pretul peste medie. Pretul este de 49,98 lei pe site-ul Farmec, dar nu asta are importanta, ci faptul ca eu, de exemplu, am in prezent vreo trei rujuri, toate de la firme bune, niciunul care sa cumuleze calitatile pe care le caut, si care zac pe raft de ceva vreme. Le folosesc zilnic, ca sa nu zic ca ies din casa fara sa-mi inviorez un pic buzele palide, dar unul usuca prea tare, altul nu rezista nici o jumatate de ora, iar celalalt este prea slinos. Cele trei costa cat rujul Farmec si sunt o cauza pierduta, in sensul ca vor ajunge la gunoi deoarece vor expira in cele din urma. Bani aruncati pe jumatate!

Daca ma asteptam la miracole din partea produsului romanesc? Partial, din cauza pretului, deoarece stiu ca Farmec face chestii de calitate cu costuri relativ mici, asa ca... N-am incercat nimic pana acum din gama lor de machiaj, chiar eram curioasa ce le poate pielea in privinta asta, ca sa zic asa.
Prima surpriza placuta a fost ambalajul. Elegant, minimalist si...magnetic. Mai sa fie! L-am desigilat (bila alba pentru producator!), mi s-a parut mie ca opune un pic de rezistenta cand am tras prima oara de capac. Cand am inchis ambalajul, s-au unit cele doua jumatati fara efort. Nu mi-a venit sa cred, asa ca l-am "clantanit" in joaca de cateva ori, exact cum fac copiii cu o jucarie haioasa. Dap, magnetic toata ziua.

A doua bila alba a fost nuanta. Eu am ales nr.11 si arata exact ca in poza din magazin. Nuanta nu are un nume care sa o defineasca, sa creeze o imagine, dar este exact ce mi-am dorit deoarece se apropie de nuanta naturala a buzelor. De altfel, producatorul avertizeaza ca setarile monitorului pot afecta nuantele care se vad pe site, ceea ce este firesc, trebuie sa fim atente cand comandam, daca stim ca avem un ecran cu probleme. Exista 18 nuante pe site, adica aveti de unde alege oricat ati fi de pretentioase.
Nu este un ruj mat, are o stralucire foarte discreta, cat sa dea impresia de volum mai mare al buzelor. Si are acoperire foarte buna, in sensul ca il treci o data peste buze si ai obtinut o culoare intensa, bogata.
Si am ajuns la ingrediente. Cu acidul hialuronic se afirma Criminal Lipstick si asta a fost de-ajuns ca sa ma convinga sa-l iau. Nu mai am varsta la care sa ma laud cu buze netede si pline, asa ca un ingredient recunoscut pentru hidratare si regenerare este binevenit. Sa fim bine intelesi, acesta nu este un produs bio, asadar are in compozitie ingredientele obisnuite, inclusiv conservanti. Astfel, termenul de garantie dupa deschidere este de 36 de luni, mie imi convine deoarece consum greu un ruj.

Cum spuneam, la prima vedere totul este roz si incantator, dar, la mine, modul cum simt produsul pe buze este de-a dreptul eliminatoriu. Deoarece imi zboara multe pasarele prin mansarda si stau prost cu nervii, nu suport neam senzatia de lipicios, oricat ar fi de discreta. S-a intamplat sa renunt si sa donez altcuiva un ruj imediat dupa prima utilizare, chiar din momentul cand am realizat ca nu voi putea sta cu el pe buze mai multe ore. N-a fost cazul cu acest ruj. Este cremos fara sa fie lipicios, uite ca se poate!
Rezistenta? Pai, e clar ca nu este categorisit ca "ruj rezistent", dar, surprinzator la ceva atat de cremos, nici nu se da dus imediat la mancat sau baut. Cat priveste parfumul, ca sa o zic si pe-asta, acesta se simte doar daca insisti sa-l mirosi, este placut, dar foarte, foarte discret.


As incheia spunand ca imi face placere sa va recomand acest produs romanesc. Cred ca poate concura cu brio cu orice ruj de lux al unei firme prestigioase si tare imi pare bine ca pot afirma acest lucru, deoarece la sectiunea "machiaj" am senzatia ca nu stam prea stralucit cu productia autohtona.

2 comentarii:

Comentariile la acest articol sunt moderate, nu apar imediat pe pagina.