Translate

joi, 16 august 2018

Suplimente din plante pentru sanatatea inimii

Va vorbeam in acest articol despre un produs din marca Ayurmed, Pressure Down, destinat mentinerii tensiunii la valori normale. Oferta Ayurmed in ceea ce priveste acest gen de suplimente nu se opreste aici, acest brand avand si ceva care sustine functionarea optima a inimii, este vorba despre tabletele  Lyon Heart.

Ca trebuie sa avem grija de inima noastra, nu cred ca este cazul sa va conving. Dar, spre deosebire de alte organe vitale care dau semne mai clare cand sunt suferinde, simptomele unor afectiuni cardiace se pot confunda cu altele mai generale. Daca aveti cea mai mica banuiala ca ceva nu este in regula, sau chiar fara vreun motiv, va recomand sa va faceti un control medical de specialitate, macar asa, o data pe an.
Daca sunteti convinsi ca inima e buna si nu va arde de plimbat pe la usile cabinetelor, puteti sa preveniti. Ce sa previn daca sunt sanatos tun? veti zice... Sa preveniti imbatranirea si slabirea inimii, insuficienta cardiaca, zic eu. Ori aveti impresia ca veti fi vesnic tineri si sanatosi? Trebuie sa va reamintesc ca, in ciuda modului cum ne simtim, corpul incepe sa se degradeze destul de timpuriu, asa ca nu strica un mic gest de sustinere a functiilor inimii. Nu subestimati statisticile! Bolile cardiovasculare sunt printre principalele afectiuni care ne macina civilizatia si sunt rezultatul vietii alerte si stresante pe care o ducem.

In timp ce medicamentele de sinteza se adreseaza de obicei unei probleme specifice, ori cardiace, ori vasculare, brandul Ayurmed a avut grija sa reduca numarul de pilule pe care trebuie sa le inghitim, comasand intr-o singura tableta de Lyon Heart ingrediente care actioneaza pe mai multe directii: cresterea puterii de contractie si a randamentului muschiului cardiac, normalizarea ritmului batailor, reducerea spasmelor coronariene, cresterea elasticitatii vaselor de sange, mentinerea unei tensiuni normale.
Este mare lucru din mai multe puncte de vedere: fiind produs natural 100 % esti sigur ca nu ingurgitezi si alte chimicale cu efecte secundare neplacute, nu trebuie sa tii minte cine stie ce schema de tratament, platesti mai putin.

Veti gasi in lista de ingrediente cateva nume de plante deosebite, pe mine ma fascineaza intotdeauna combinatiile acestea exotice, parca vad un vraci din vremuri imemoriale pisand si frecand frunze si radacini intr-un bol de piatra, intr-un ritual care are intotdeauna si un strop de magie.
Scoarta de Arjuna, ginseng indian, paducel, petale de trandafir indian, fructe de coltii-babei si rasina de guggul, acestea ar fi minunile din lumea vegetala, cu beneficii verificate pe parcursul a mii de ani de medicina traditionala, adunate intr-o reteta de inspiratie ayurvedica.

Administrarea tabletelor Lyon Heart are cateva restrictionari clare:
-Pot fi folosite NUMAI DE ADULTI!
-Sunt interzise sportivilor
-Nu trebuie depasita doza recomandata
-Pot interfera cu medicatia alopata, aceea clasica, prescrisa de specialist, daca se administreaza concomitent. Adica daca luati deja ceva pentru scaderea tensiunii, aveti grija ca s-ar putea sa scada si mai mult odata cu administrarea suplimentului.
Eu as adauga ca nu trebuie sa inlocuiti brusc tratamentul clasic cu unul naturist, nu asa se procedeaza, mai ales in afectiunile cronice, mai grave. Tratamentele naturiste au efecte observabile dupa cel putin 3 luni, iar fiecare organism poate reactiona cu viteza diferita la aplicarea lui.

Gasiti produsul Lyon Heart pe site-ul ayurmed.ro la pretul de 25 de lei flaconul de 50 de tablete si 43 de lei flaconul de 100 de tablete, cantitatea mai mare fiind, evident, mai avantajoasa la cost.
Va doresc zile fara probleme majore de sanatate, ca astea sunt mai dificile, in rest le descurcam noi intr-un fel sau altul.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentariile la acest articol sunt moderate, nu apar imediat pe pagina.