Translate

marți, 14 mai 2013

Augmented Reality

Daca realitatea poate fi mai realista, fie-mi scuzata aceasta expresie trasa de par, atunci e clar ca numai in caietele AR Skag o puteti gasi! Blogal Initiative ne propune o campanie in care miza este... un caiet de dictando. Ehe, daca s-ar fi gasit in vremea copilariei mele asemenea caiete, ce lumi de vis s-ar fi deschis ochilor mei! Dar nu e tarziu nici acum sa aflu ca exista o asemenea magie, odata ce am citit despre modul cum functioneaza am fost la fel de curioasa si avida sa vad efectele speciale ca un copil. Pe scurt, iti trebuie un smartphone pentru a descarca aplicatia (gratis!) SKAG AR de pe Google Play si caietul in cauza (care de altfel are spira metalica, 60 de file, este A4 si se prezinta cu 8 modele de animale).

Caietele se achizitioneaza de aici si costa 22,32 RON. Dar extraordinarul de-abia acum urmeaza. Dupa ce pui aplicatia pe telefon scanezi codul de pe caiet si in acel moment animalele de pe coperta prind viata. Daca vreti amanunte tehnice, sa stiti ca nu prea le am deocamdata, va pot trimite la filmuletul de prezentare de aici. Dar am ocazia sa fac o astfel de experienta. L-am intrebat pe pusti ce i-ar placea dintre animalele de pe coperta si a declarat fara nici o ezitare ca pasarile colibri i se par tare amuzante. Deci COLIBRI sa fie.

3 comentarii:

  1. Ha ha, ce mai inventeaza oamenii in ziua de azi.Interesant!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa spun drept capul meu non-tehnic nu prea a priceput principiul de functionare dar de-abia astept sa vad ce iese! Din caiet adica...

      Ștergere
  2. Cu aşa caiet să vezi ce entuziasmat îşi va face puştiul lecţiile! :)

    RăspundețiȘtergere

Comentariile la acest articol sunt moderate, nu apar imediat pe pagina.