Translate

marți, 8 iulie 2014

Meloman pentru o zi

SoriN ne provoaca la "muzici" alese, fa-i o vizita si inscrie-te daca ai un feeling. Mai ales in zilele de marti!
Ma intorc la aceasta rubrica cu mare bucurie, mi-a lipsit in ultimul timp. Asa ca va ofer Sinead O'Connor cu o melodie marca Bob Dylan, din 1999. Super voce, am ascultat-o de vreo douazeci de ori in cateva zile. Nu stiu cum o fi Sinead, dependenta de sex (cum a recunoscut!), extremista, anti-Papa, dar cand canta toate astea nu mai au nici o importanta, zau asa!


5 comentarii:

  1. Sinead O'Connor are o voce superba!
    artistii trebuiesc acceptati asa cum sunt si apreciati pentru talentul cu care au fost haraziti. În plus... multi impresari de staruri, când simt ca presa nu mai scrie despre cel pentru care lucreaza, inventeaza o poveste-bomba, indiferent ca este negativa sau pozitiva, important este sa atraga atentia publicului. Si... priveste în jurul tau - lumea e avida de vesti care socheaza. Despre oameni decenti si copii destepti si cuminti acasa nu scrie numei - din pacate!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ceva totusi n-a mers in viata ei in ultimii ani. La ultimul interviu pe care l-am gasit cu ea nici n-am recunoscut-o! Arata ca o gospodina doborata de ani si griji... Numai ochii aceia perrfecti au ramas neschimbati.

      Ștergere
  2. Eram atat de fascinata de Sinead in primii ani de studentie (prin 88-89), incat mi-am tuns parul la fel de scurt si l-am vopsit negru, ca sa seman macar putin cu ea. Si-mi placea sa fiu rebela - ma rog, atat cat puteam pe vremea aceea - tot cu ea in gand :) Multumesc pentru amintiri! O seara faina!

    RăspundețiȘtergere
  3. Frumoasă melodie!
    O zi excelentă îți doresc!
    Pupici!

    RăspundețiȘtergere

Comentariile la acest articol sunt moderate, nu apar imediat pe pagina.