Translate

sâmbătă, 28 februarie 2015

BlogMartisor 2015

Ce va spuneam? BlogMartisor vine in prelungirea DragoBlog si in mod sigur va fi urmata de alte campanii BlogAwards... De data aceasta sunt mai multe propuneri, teme, premii mai consistente, la alegere! Aveti ocazia sa castigati un frumos cadou pentru persoana iubita sau sa va auto-cadorisiti cu ceva ce va doreati de mult timp: vouchere, bani, bijuterii, escapade romantice sau gadgeturi.Regulamentul campaniei:

  1. Bloggerii inscrisi in Campania BlogMartisor pot alege la ce campanii participa (un blogger poate participa la o singura campanie, la doua sau la toate campaniile). Daca un blogger participa la o singura campanie, poate castiga oricare din premiile aferente acelei campanii.
  2. Clasamentul concursului BlogMartisor se realizeaza in functie de notele primite de la fiecare sponsor in parte. Fiecare sponsor va acorda note de la 1 la 10 fiecarui articol participant. Notele vor avea zecimale, astfel ca lupta va fi foarte stransa.
  3. Premiile fiecarei campanii individuale vor fi acordate de catre sponsori, in termen de 45 de zile de la finalizarea jurizarii.
  4. La acest regulament se adauga regulile prevazute in fiecare campanie individuala din cadrul BlogMartisor. Campaniile individuale participante vor fi auntate pe aceasta pagina cu link catre campanie in partea superioara a acestui articol.
  5. Un blogger se poate inscrie cu minim unul si cu maxim trei articole. Sponsorul jurizeaza fiecare articol in parte si acorda o nota de la 1 la 10 (cu zecimale) fiecarui articol. Articolul cel mai bine notat (daca bloggerul scrie mai mult de un articol pentru o campanie) din cadrul fiecarei campanii individuale intra in calcul pentru clasamentul campaniei BlogMartisor.
  6. Noi sponsori se vor alatura Campaniei BlogMartisor pe parcursul desfasurarii acesteia.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentariile la acest articol sunt moderate, nu apar imediat pe pagina.