Translate

vineri, 23 septembrie 2016

Cateva bucurii parfumate

Maruntisuri, as zice, dar ce bine e sa le ai in fiecare zi!
N-am mai postat continutul ultimei cutii primite, a sasea, din abonamentul facut pe Pick N Dazzle, unele chestii s-au repetat. As mentiona doar ca am primit si a saptea cutie, gratis, asa cum a fost oferta la inceput, cu patru produse alese de data aceasta de mine. Spun acest lucru deoarece pe site, in acest moment, aveti posibilitatea de a va compune propria cutie.Nu puteti alege chiar din toata gama de produse prezentate deoarece unele sunt scumpe si sunt furnizate in functie de tipul de abonament ales.
Din ultimele cutii primite m-au incantat...

Dap, sticla din mijloc este cu sapun lichid marca Vivian Gray si este imbracata in pietricele colorate, modelul fiind un cap de papagal vesel colorat. Fiu-meu a ramas traznit, ambalajul m-a uimit si pe mine, este deosebit. Marca este nemteasca, am primit si un gel de dus din gama, intr-o cutie mai cumintica, doar cu un brau decorativ de pietricele. Se gaseste la vanzare si pe site-urile noastre.
Deo parfumul So...? Brit a venit dupa ce consumasem si o apa de toaleta de la aceeasi firma si mi s-a parut destul de eficient, in sensul ca nu dispare mirosul atat de repede cum se intampla in cazul deodorantelor. N-as putea afirma ca parfumul este deosebit, este mai dulceag, dar eu ma impac cu stilul acesta.
Samponul Linfa-Age de la Bottega di LungaVita il pastrez pentru capatana delicata a odraslei mele deoarece nu contine parabeni, alcool, coloranti.

In aceasta perioada, adica cea cu temperaturi mai ridicate, am dat-o si eu pe ceva cosmetice, iarna nu prea suport multe chestii pe fata.
S-a intamplat, cum ar veni, sa dispun de doua rujuri Margaret Astor, din game diferite.
Cel din stanga l-am mai prezentat intr-un articol trecut, cel din dreapta fotografiei, cu ambalaj alb, a venit tot in cutiuta cu surprize. Este gama Soft Sensation, ruj hidratant. Spre deosebire de varianta in "negru", acesta este mult, mult mai cremos, lejer sidefat si nu sta neam pe buze. Ar putea fi luat drept un luciu de buze daca ar fi mai translucid. Culoarea lui este un roz bej, nu-mi sta rau aceasta nuanta, dar se simte cam slinos la aplicare, chestie care ma cam descurajeaza. Pigmentul e destul de slab, trebuie sa insisti ca sa intensifici culoarea, iar la prima masa a zburat cu totul de pe buze. Ma gandesc ca e bun totusi pe frig deoarece unge pielea si o protejeaza.


Si, ca sa inchei intr-o nota optimista, nimic nu te inveseleste ca un sapun bun. Cel putin pe mine.
Sapunurile Nesti Dante sunt in capul listei mele de preferinte de ani lungi, de cand le-am descoperit in farmacia Catena. Nu le-am vazut la vanzare prin alte magazine fizice. Sunt sapunuri mari, de 250 gr., cu traditie italiana, naturale, facute la cazan si vin intr-o panoplie larga de variante. Miros innebunitor, costa prea putin raportat la calitate si la cantitate si raman cele mai reusite sapunuri incercate de mine pana acum. Cel din poza este din gama Paradiso Tropicale, cu extract de fructul pasiunii.
Al doilea sapun este facut la noi, de firma Deja Vu International din Bucuresti. L-am descoperit in magazinul dm si m-a atras ambalajul. De fapt, exista mai multe variante la raft, eu l-am ales pe cel cu lamaie, portocala si goji. Am dat 7 lei pe el si are 90 de grame. Este 100% natural, facut manual prin metoda la rece. Arata apetisant datorita cojilor de citrice incorporate si miroase corespunzator.
Sa te tot speli in conditiile astea!

Un comentariu:

Comentariile la acest articol sunt moderate, nu apar imediat pe pagina.