Translate

marți, 23 octombrie 2018

De ce este mobila din lemn masiv alegerea ideala pentru casa ta


Un decor clasic, cu piese de mobilier de colectie, va fi intotdeauna mult mai apreciat de catre orice iubitor de frumos. Nu numai ca ofera un plus de rafinament incaperilor, dar ai certitudinea ca vor rezista in timp uzurii. Te-ai intrebat vreodata de ce mobila din lemn masiv infrumuseteaza vizibil aspectul unei camere si o "imbraca" intr-un cadru elegant? Dincolo de faptul ca este fabricata manual si finisata cu coloranti speciali, acest tip de mobila isi dovedeste utilitatea datorita preciziei cu care a fost construita. Daca si tu esti o persoana care pune accent pe detalii, iata cum ar putea arata locuinta ta decorata cu mobila din lemn masiv!

Un living deosebit 

Orice living ar trebui sa aiba macar un articol de mobila din lemn masiv, care sa ofere incaperii un aer sofisticat si de bun-gust. In functie de spatiul disponibil si de preferinte, poti alege o biblioteca impozanta, o comoda eleganta, o masa de cafea cu personalitate sau o vitrina cu aspect placut. Gratie specialistilor de la Alberta Casa, mobila din lemn masiv de cea mai buna calitate poate fi personalizata pana la cele mai mici detalii, astfel incat spatiul de care dispui sa fie folosit la capacitate maxima.

Un plus de pretiozitate in dormitor

Fiind probabil singura camera in care musafirii nu ajung niciodata, dormitorul este camera pe care o poti decora in propriul stil, dand frau liber imaginatiei si dorintelor tale, pentru a te simti in largul tau. Schimba aspectul celui mai intim loc din casa cu ajutorul unor piese de mobila din lemn masiv, care iti vor asigura confortul de care ai nevoie. Pe langa pat, la Alberta Casa vei gasi dressinguri si comode realizate din lemn masiv, cu accesorii de calitate superioara ce adauga un plus de pretiozitate caminului tau. Joaca-te cu nuantele si asorteaza-ti aceste "bijuterii" din lemn cu restul decoratiunilor.

Eleganta la superlativ in bucatarie 

Ca orice alta incapere, bucataria poate avea un aspect deosebit, desprins din paginile revistelor de specialitate cu ajutorul pieselor de mobila din lemn masiv. Pentru a te simti mai aproape de natura, alege bufeturi, mese, vitrine sau o intreaga bucatarie realizata la comanda din lemn masiv in culorile care te reprezinta. Datorita materialului de calitate, piesele boeme vor rezista in fata umiditatii si a uzurii, astfel incat mobila sa arate impecabil chiar si dupa ani buni de folosire. 

Decor inedit pentru baie

Potrivit ultimelor tendinte in materie de Home&Deco, mobila din lemn masiv isi dovedeste utilitatea si in sanctuarul relaxarii. Printre propunerile specialistilor de la Alberta Casa, se regasesc comode compartimentate, rafturi supraetajate si articole suport pentru chiuveta si oglinda, in diferite nuante, de la alb si pasteluri, pana la maro-roscat. Dincolo de aspectul remarcabil pe care il ofera, te vei bucura de calitate si confort la cel mai inalt nivel, iar baia ta va arata ca un adevarat spa. Mai mult decat atat, mobila de baie include produse unicat, care pot fi personalizate, astfel incat sa corespunda celor mai inalte standarde de exigenta. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentariile la acest articol sunt moderate, nu apar imediat pe pagina.