Translate

duminică, 28 octombrie 2018

V.I.Poo, un spray cu un scop precis

Am ales acest titlu dintr-un motiv bine intemeiat, va spun mai jos despre ce e vorba.
Cu totii am incercat, macar o data in viata, un odorizant de camera. Este si greu sa eviti un astfel de produs, din doua motive: oricat am tine casa luna, tot apar mirosuri neplacute si, pe de alta parte, e plina piata de astfel de produse cu parfumuri care mai de care mai atragatoare.
Fie ca achizitionam lumanari parfumate, uleiuri esentiale, sprayuri sau difuzoare, ideea este aceeasi: ne place sa miroasa frumos in jurul nostru, este o adevarata terapie, un parfum suav te relaxeaza instantaneu.

Brandul Air Wick este recunoscut pentru gama larga de produse odorizante destinate improspatarii locuintelor si are o istorie care incepe in anul 1943, in SUA. Prin 1953, dupa un prim succes fulminant, au trecut in Europa, Canada si Australia. In prezent, produsele ajung in 60 de tari de pe tot globul, iar modul de prezentare s-a diversificat in timp, ajungandu-se si la inovatii in acest domeniu. Nu degeaba lozinca lor este: "Home is in the air".

Vorbind de inovatii, era de asteptat ca Air Wick sa-si coboare atentia si asupra unei probleme mai greu de rezolvat din caminele noastre si anume mirosurile grele din vasul de toaleta. Pentru ca este o problema! Solutia, o stiti bine, este sa stai toata ziua cu peria de WC in mana, sa agati rezerve parfumate de marginea vasului, sa pui cuburi in rezervor, sa folosesti geluri parfumate la spalare...Sunt o gramada de alternative, dar, dupa cum bine ati remarcat, rareori functioneaza atat de eficient cum ti-ai dori. Adica miros pe moment, dupa ce tragi apa, si apoi se pierd rapid... Folosesti toaleta si trebuie sa o iei de la cap.

Si asa a aparut linia de spray-uri odorizante V.I.Poo, produse care actioneaza putin altfel. Scopul a fost unul precis: parfumul trebuie sa neutralizeze mirosul neplacut si sa-l tina in...toaleta. Cu alte cuvinte, indiferent ca esti acasa, la serviciu sau intr-o vizita, nu trebuie sa-ti mai faci griji ca ai declansat o apocalipsa de mirosuri dupa ce ai fost la baie. Mai ales atunci cand esti printre straini si nu vrei sa-ti stirbesti imaginea! Uneori poate fi penibil, cred ca toti am trecut prin astfel de experiente.
Din acest motiv, spray-urile V.I.Poo se folosesc astfel: INAINTE de utilizarea toaletei se pulverizeaza 3-4 pufuri PE SUPRAFATA APEI.
Explicatia sta in compozitia produsului: ingrediente din uleiuri esentiale, care formeaza o pelicula pe suprafata apei si care nu mai lasa mirosul sa "evadeze" in aer in momentul cand folosesti vasul de WC.
Partea buna in toata treaba asta este ca parfumul se raspandeste in toata baia si rezista chiar si dupa ce ai tras apa! De unde concluzia: V.I.Poo nu va scuteste de trasul apei, sa nu intelegeti gresit! Poate, intr-o zi, vom ajunge si la un astfel de produs performant, dar mai este pana atunci.

Gama V.I.Poo cuprinde trei parfumuri: lavanda, lamaie si fresh. Toate sunt foarte, foarte placute, dar asta nu inseamna ca nu trebuie sa fiti atenti cum le pulverizati. Tineti sprayul aproape de suprafata apei, daca vreti sa fie eficient, si nu inhalati produsul! Este periculos pentru cei alergici, cei cu astm, alte afectiuni respiratorii, nu trebuie sa ajunga in nas si in ochi, nu trebuie lasat pe mana copiilor, nu trebuie aplicat pe bietele animalute de companie. Adica trebuie sa fiti precauti, la fel ca in cazul oricarui odorizant de camera.

V.I.Poo nu e prea ieftin! Are 55 ml si costa 24-25 de lei. Dar duce pana la 300 de pulverizari, cam 100 de utilizari, cum scrie pe ambalaj. Eu am pufait ceva mai mult, cam de 5 ori o data. Imi plac toate cele trei parfumuri, desi lavanda e dulce, nu se simte aspru, ca mirosul natural al plantei.
Principalul dezavantaj este chiar sistemul de aplicare. Pe masura ce ambalajul se goleste, trebuie sa tii sticla vertical, ca sa traga pulverizatorul, iar aceasta pozitie devine greu de atins in interiorul vasului de WC. Ba, pot sa spun ca pulverizatorul devine total ineficient daca nu tii sticla verticala. Poate producatorii vor crea un sistem de aplicare mai usor de folosit.

Una peste alta, V.I.Poo mi se pare util in unele situatii. Cum ar fi acelea in care ai oameni straini prin casa. Are si avantajul ca poate inlocui produsele de WC despre care vorbeam mai sus. Sau poti sa-l iei dupa tine cand pleci in vizita, exact ca in clipul de prezentare.


Un comentariu:

  1. Apreciez enorm că ai evidențiat calitățile produsului V.I.Poo, dar nu ai ascuns nici dezavantajele. Extrem de corect, felicitări!

    RăspundețiȘtergere

Comentariile la acest articol sunt moderate, nu apar imediat pe pagina.