Translate

marți, 13 noiembrie 2018

Cum sa alegi pantofii de dama din piele potriviti pentru tinutele tale


Primul pas in alegerea celei mai potrivite perechi de pantofi de dama din piele este sa te asiguri ca aceasta iti completeaza vestimentatia. In acest sens, specialistii recomanda sa purtam incaltaminte cu model mai incarcat la tinute simple si incaltaminte simpla in outfituri complexe, cu imprimeuri, jocuri de culori, broderii sau alte detalii deosebite. La prima vedere, poate parea destul de complicat sa gasesti modul perfect, dar in realitate este vorba doar despre a crea un echilibru.


Cand te uiti in oglinda, exista vreun element in tinuta care iese mai mult in evidenta? Este outfitul tau haotic? Se completeaza culoarea incaltamintei cu detaliile de pe rochie? Incaltamintea si vestimentatia se potrivesc parca prea mult? Pantofi de dama din piele negri, helanca neagra, pantaloni negri – ansamblul arata monoton? Daca raspunsul este „da” la oricare dintre aceste intrebari, atunci solutia cea mai simpla este sa incerci o alta pereche de pantofi si sa-ti pui aceste intrebari din nou.

Despre ce eveniment vorbim? 

Nu conteaza cat de frumosi sau confortabili sunt pantofii, atat timp cat nu se potrivesc ocaziei. De exemplu, la birou nu este profesional sa porti pantofi de dama din piele cu detalii mult prea extravagante, precum glitter, iar pielea mata nu este cea mai buna solutie pentru un eveniment formal. Cea mai simpla solutie este sa alegi incaltaminte simpla in tinutele casual si sa experimentezi la evenimentele speciale sau cand iesi in oras noaptea. Desigur, poti sa experimentezi cu incredere la nivel coloristic si in tinutele de zi sau chiar sa optezi pentru un toc deosebit, arhitectural. Pentru un touch deosebit, combina jeansi cu stilettos, kitten heels sau pantofi de dama din piele cu tocul foarte gros. 
 
Cea mai potrivita culoare

Pantofii de dama din piele negri sunt foarte versatili, insa nu acesta este motivul pentru care sunt atat de populari. Foarte multe femei se tem sa adauge culori in garderoba pentru a nu gresi. Dar incaltamintea in culori puternice este o modalitate perfecta pentru a aduce culoare tinutelor tale. Iata cateva sfaturi general valabile:



Pantofi de dama negri: se potrivesc cu aproape orice, exceptand pastelurile si cateva nuante pamantii. Dar chiar si asa, daca negrul se regaseste si in tinuta, pot reprezenta o alegere dramatica si de efect.

Pantofi maro: merg cu nuante de camel, maro, bej, oranj, verde si nuante pamantii mai inchise.

Pantofi camel sau maro deschis: poarta-i cu nuante pamantii deschise, albastru, bej sau alb.

Pantofi de dama din piele crem/taupe: se potrivesc cu alb, nuante neutre deschise si pasteluri.

Pantofi albi: nuante neutre deschise si pasteluri.

Pantofi argintii: pasteluri, alb, negru, albastru, violet.

Incaltaminte gri: negru, albastru, gri, rosu, violet si galben.

Pantofi aurii: verde, rosu, maro, negru si alb.

Tine cont de toate aceste sfaturi, iar data viitoare vei sti cu siguranta ce pantofi de dama din piele sa adaugi in tinutele tale. Incaltamintea este unul dintre cele mai importante accesorii intr-un outfit, asa ca asigura-te de fiecare data ca ai facut alegerea potrivita.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentariile la acest articol sunt moderate, nu apar imediat pe pagina.