Translate

joi, 1 noiembrie 2018

Din ce motive aleg femeile manichiura cu oja semipermanenta


Preferata de femeile care nu au rabdare ca lacul clasic sa se usuce pe unghii, oja semipermanenta a devenit o modalitate extrem de placuta de ingrijire. Dincolo de rezistenta ei, acest tip de oja iti poate infrumuseta considerabil manichiura, oferindu-i un aspect aparte, plin de bun-gust. In plus, nu necesita pilirea unghiei, are un luciu deosebit si se poate aplica atat pe unghiile naturale, cat si pe cele false. Daca nu ai mai incercat pana acum, iata cateva dintre motivele din care cu siguranta te vei indragosti de oja semipermanenta!

Este extrem de ofertanta

Dincolo de aspectul estetic pe care il ofera, oja semipermanenta profesionala ofera multe posibilitati de personalizare a manichiurii. Aceasta poate fi mata sau lucioasa, fiind disponbila intr-o gama variata de culori si nuante care mai de care mai atractive. De asemenea, oja semipermanenta permite aplicarea glitterului, a stickerelor cu model si a tuturor accesoriilor stralucitoare pe unghii. Mai mult, poti opta si pentru un lac semipermanent termic, care isi va schimba culoarea in functie de temperatura. Spre exemplu, pe site-ul Melkior Professional, unul dintre cele mai cunoscute brand-uri de oja semipermanenta, gasesti produse revolutionare intr-o gama impresionanta de culori cu care poti sa iti rasfeti unghiile. 


Se indeparteaza cu usurinta
 
Un alt beneficiu pe care il ofera oja semipermanenta este acela ca se poate indeparta in jumatate de ora. Procesul consta in aplicarea unei dischete demachiante imbibate in dizolvant, dupa care urmeaza impachetarea unghiilor in folie de aluminiu. Dupa aproximativ 30 de minute, oja de pe unghii se va putea indeparta foarte usor, fara ca unghiile sa fie lezate.

Este mai rezistenta 

In comparatie cu un lac obisnuit, care sare foarte usor si nu rezista mai mult de cateva zile pe unghii in stare impecabila, oja semipermanenta are o durata de pana la 5 saptamani, prin urmare poate fi optiunea ideala daca esti o femeie extrem de ocupata si nu ai timp sa mergi saptamanal la salon. In plus, acest tip de manichiura iti va oferi posibilitatea sa te bucuri de unghiile tale ca si cum le-ai fi facut tu singura acasa. Trebuie sa stii ca rezistenta este data de calitatea produselor cosmetice folosite, de rigurozitatea cu care se respecta intregul proces, precum si de modul in care aceasta este intretinuta.

Este mai accesibila ca pret

Din punctul de vedere al pretului, oja semipermanenta este mult mai accesibila fata de manichiura cu gel. Daca nu vrei sa dai o avere pe intretinerea unghiilor, poti opta pentru acest tip de manichiura, care sa te complimenteze. Mai mult decat atat, daca pana acum ai fost adepta unghiilor cu gel, poti alege ca unghiile sa fie intarite cu un strat subtire de gel inainte de aplicarea ojei semipermanente. Aceasta modalitate iti va oferi un plus de rezistenta.

Sa recunoastem, deci, ca oja semipermanenta are o multime de avantaje inca nestiute de catre toate reprezentantele sexului frumos. Iar pentru ca manichiura este o carte de vizita, un asemenea produs cosmetic multifunctional trebuie inclus pe lista de cumparaturi a oricarei femei care se respecta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentariile la acest articol sunt moderate, nu apar imediat pe pagina.