Translate

marți, 30 septembrie 2014

Meloman pentru o zi

SoriN ne provoaca la "muzici" alese, fa-i o vizita si inscrie-te daca ai un feeling. Mai ales in zilele de marti!

Imi place teribil sa ma uit pe Youtube la selectiile de voci din concursurile gen X Factor si "altii" au talent. Uneori rasare cate o personalitate exceptionala care merita toate laudele. Bineinteles ca oamenii astia incearca sa interpreteze in stil propriu piese celebre. Domnisoara din clipul de mai jos se numeste Rachel Potter si a participat la X Factor-ul din SUA, editia 2013, cu "Somebody to love" a celor de la Queen. Pe mine m-a lasat speechless, m-a emotionat. De ce nu este femeia asta deja consacrata? Este fantastica! Si barmanita pe deasupra...


4 comentarii:

  1. Şi eu mă pierd pe youtube alergând de la o melodie la alta. Ador muzica. Toate genurile, cu condiţia să aibă linie melodică .
    Ai ales intr-adevăr o voce deosebită şi o ,elodie care emoţionează.

    RăspundețiȘtergere
  2. Si nu a castigat premiul?! Uite in seara asta la master chef m-a uimit cum o persoana a mers mai departe dupa ce i-a atras atentia ca are un os in farfurie si solzi de peste... sau cum dupa doi de nu, al treilea fara prea mare efort a schimbat soarta participantului fiind clar ca un singur da nu ar fi de ajuns... mi-au ridicat prea multe semne de intrebare si la niste paste... nefacute.

    RăspundețiȘtergere
  3. Recunosc si eu am acest obicei, cu youtube-ul!
    Seara placuta

    RăspundețiȘtergere
  4. Intr-adevar ramai cu gura cascata si urechile ciulite...:)
    Nu stiam aceasta melodie...

    RăspundețiȘtergere

Comentariile la acest articol sunt moderate, nu apar imediat pe pagina.