Translate

miercuri, 3 februarie 2016

Bijuterii contemporane - etno

Bijuteriile inspirate din traditia popoarelor nu au iesit niciodata din moda si vor rezista cu brio in continuare. De ce? Datorita designului deosebit, al modului handcraft cum erau create, al culorilor vii imbinate in feluri neasteptate.
De data aceasta voi prezenta cateva colectii din magazine, asta deoarece zilele trecute am primit un newsletter de la Meli Melo, asa ca incep cu ei.
De la Meli Melo nu m-as fi asteptat sa "vireze" atat de drastic spre stilul popular, cunosc produsele lor si le apreciez, sunt finute si bine finisate, foarte inspirate. Dar au considerat ca au nevoie de ceva proaspat si au optat pentru o colectie mai altfel, etno-romantica. Multe margele, ciucuri si culori potrivite pentru serile calde, estivale.





Printre sutele de bijuterii de pe asos.com exista bineinteles si unele de inspiratie traditionala, tot margelele si ciucurii fac legea, dar sunt atat de frumoase aceste elemente! In aceasta perioada magazinul are reduceri substantiale. Pentru tara noastra transportul este gratis la comenzi de peste 30 euro si transport standard.


Pe aliexpress.com sunt mii de modele, dar au si o sectiune boho cu lucruri dragute si extrem de ieftine.



Pe ethnos.biz bijuteriile sunt grupate in functie de zona din care se inspira: africane, celtice, incase si aztece, egiptene, amerindiene, orientale.





Pe ethno.kg pot fi gasite bijuterii din argint inspirate din traditia kirghizilor. Inelele mi-au placut teribil, dar nu-mi dau seama cum sunt preturile, sunt in moneda lor si n-am stat sa caut cum se convertesc.





2 comentarii:

Comentariile la acest articol sunt moderate, nu apar imediat pe pagina.