Translate

marți, 16 februarie 2016

Mini-arta in cutii de bijuterii

Cu cat mai inedite, cu atat mai bine!
Artistul canadian Talwst (de origine din Trinidad) a luat cutii vintage de inele si le-a dat o noua destinatie: mini-diorame. Intr-un interviu publicat in Guardian, artistul spune: "Doresc ca privitorul sa priveasca o cutie si sa se simta transportat intr-o alta lume". Lucrul acesta este posibil datorita colectiei "Minimized Histories", povesti sau istorii minimizate, reduse cu multa migala la dimensiunile unei cutiute de bijuterii, realizate prin metode mixed-media.
Dioramele recreaza scene istorice sau spun pur si simplu o poveste cu mesaj, plina de emotie sau chiar sentimente contradictorii, atragand atentia asupra unor aspecte controversate sau gresit intelese ale intamplarilor relatate.
Asadar, inchipuiti-va ca primiti in dar o astfel de cutiuta, la inceput credeti ca este o bijuterie, dar aveti surpriza sa descoperiti ceva mai mult. Mie categoric mi-ar face placere un astfel de cadou.


Un comentariu:

Va rog sa va spuneti parerea cu bun-simt, constructiv. Comentariile sunt moderate, nu apar imediat pe pagina. Incerc sa le aprob cat pot de repede.