Translate

miercuri, 20 martie 2019

Fii cea mai buna versiune a ta in 2019!


Ca la fiecare inceput de an, ne setam anumite obiective, de obicei dorim sa imbunatatim ceva in situatia noastra generala, sa facem o schimbare majora, practic sa devenim o versiune mai buna decat cea din anul trecut. Si cum facem asta? In general, femeile incep prin schimbarea garderobei sau a lookului. De ce sa nu va schimbati si stilul odata cu obiectivele si ambitiile din 2019? Stilul este una dintre cele mai simple cai de a va updata viata, insa nu de una singura.

Alege haine care iti stimuleaza stima de sine si increderea in fortele proprii

Acum este momentul sa fii increzator in tine si sa lasi sa se vada asta prin intermediul hainelor tale. Ar putea fi vorba mai mult de o lupta interioara, dar anumite haine au cu siguranta puterea de a impinge pe culmi increderea cuiva. Fie ca este vorba de o pereche de blugi despre care ai impresia ca iti face corpul sa arate uimitor, o rochie care iti contureaza o silueta de zeita, o jacheta care are toate detaliile tale preferate, indiferent de piesa ta de rezistenta, poarta ceea ce te face sa pasesti mandra si sa te admiri discret in geamul unei vitrine.

Investeste in tine!

Este tentant sa cumperi cele mai ieftine obiecte vestimentare disponibile la reducere in mall-uri, dar aceste preturi scazute te atrag pe moment, cumperi produsul si apoi, dupa ce il porti de cateva ori iti dai seama ca nu te satisface cum credeai sau nu are calitatea la care ai sperat. In schimb, fa un efort de vointa si cumpara cumpatat piese de calitate care pot fi purtate pentru o lunga perioada de timp, modele care sa nu se demodeze peste ani din punct de vedere al  designului.

Gaseste propriul stil personal

Nu toata lumea prefera piesele de baza, neutre, monocrome si nu toata lumea manifesta un entuziasm debordant pentru culorile vii. Experimenteaza si descopera ce culori si stiluri iti plac si apoi completeaza garderoba ta cu astfel de tinute. In plus, avand un stil personal, este mai usor sa faci cumparaturi! Nu ai purtat pana acum rochii cu paiete? Inseamna ca este momentul sa le incerci. Nu spune nu unui anumit tip de imbracaminte doar pentru ca ai impresia ca nu te avantajeaza. Ai putea fi surprinsa, mie mi s-a intamplat de multe ori sa vad ca haine de care nu ma apropiasem ani de zile pot sa-mi vina bine si sa schimbe ceva in aspectul meu.


Stabileste tipul de tinuta de zi cu zi

Acest lucru merge mana in mana cu gasirea unui stil personal care sa iti confere incredere ca arati asa cum trebuie. In mod ideal, ar trebui sa ai un costum pe care sa il poti purta mai multe zile fara sa te gandesti prea mult. Acesta este look-ul tau de zi cu zi, excelent pentru momentele in care ai intarziat la serviciu si trebuie sa arunci la repezeala ceva pe tine. Tinuta de zi cu zi, fie ca este vorba despre un costum office sau despre blugi si ghete, reprezinta garantia ca poti sa iesi din casa fara grija, in orice moment.

Incerca ceva nou

Bine, daca ti-ai gasit stilul personal si ti-ai perfectionat tinuta de zi cu zi, acum vine partea distractiva - diversificarea optiunilor tale. Asadar, iesi din zona de confort si incearca ceva nou. Ai putea purta mai multa culoare decat in ​​mod obisnuit sau chiar mai multe accesorii. Incearca ceva diferit si ai putea vea o groaza de surprize.

Poarta  articole de imbracaminte si accesorii care te fac sa zambesti

Adesea ne accesorizam in functie de cele mai noi tendinte si uitam de piesele care ne fac sa zambim. Aduceti zambetul inapoi purtand o brosa vintage, o amintire din vacanta sau chiar un accesoriu amuzant care te scoate din anonimatul strazii. Viata e prea scurta ca sa nu te bucuri de ea chiar si prin hainele pe care le porti.

Inspira-te

Daca ai simtit ca ai intrat intr-o rutina din punct de vedere vestimentar este timpul sa te inspiri. Adesea nu este vorba de a cumpara haine noi, ci de a vedea modalitati noi de a pune in valoare piesele vechi. Cu siguranta ai vazut in magazinele online rochii de seara ieftine care ti-au facut cu ochiul, dar simti ca nu ai curajul sa porti asa ceva. Vezi cum le asorteaza alte persoane, cum le accesorizeaza sau imprumuta ceva din nonsalanta vedetelor si vei simti cum ceva din atitudinea ta se schimba. Si este vorba chiar despre increderea de care vorbeam mai sus.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentariile la acest articol sunt moderate, nu apar imediat pe pagina.