Translate

sâmbătă, 30 martie 2019

Articole de petrecere necesare pentru un party cu parinti si copii


Atunci cand doresti sa organizezi o petrecere de neuitat, pentru copii, dar si pentru parintii acestora, toate detaliile trebuie gandite in cel mai mic detaliu, astfel incat toata lumea sa se bucure de acele clipe minunate. Orice ai pune la cale, din arsenalul care va intretine distractia si va anima localul in care se va desfasoara evenimentul nu pot lipsi articole de petrecere .

Nu exista o sarbatoare fericita fara decoratiuni si articole de petrecere, care vor trasforma orice spatiu banal intr-unul de poveste. Daca vrei ca toata lumea sa fie absolut incantata, magazinul online Ekopiro.ro iti pune la dispozitie o gama larga de articole de petrecere si pirotehnice cu functionare ireprosabila.

In cazul in care te-ai hotarat sa iti decorezi casa sau spatiul inchiriat intr-un mod inedit, cu ocazia unei distractii de zile mari, iata cu ce articole ai nevoie sa te "echipezi":
Serpentine colorate

Aceste articole sunt frecvent folosite la orice petrecere unde "distractie" este cuvantul magic. Bucatile lungi, subtiri si multicolore pot fi gasite in doua variante: sub forma de suluri de hartie sau spray. Poti opta intre serpentine subtiri sau variante mai groase, in functie de modul in care este nevoie sa decorezi spatiul.

Lumanari decorative

Te pregatesti sa iti sarbatoresti aniversarea, ai un tort grozav pe care abia astepti sa il guste invitatii, dar iti lipseste...cireasa de pe tort? Nu poti uita de lumanari, acele obiecte care sunt de nelipsit din lista articolelor de petrecere. Pentru copii, poti orna linistit tortul cu un numar de lumanari egal cu varsta. Pentru sarbatoritii ceva mai mari,  opteaza pentru doua decoratiuni sub forma de cifre de la 0 la 9 sau alege ceva mai inedit, precum lumanari neon, spiralate sau in forma de fata zambitoare. Nu numai ca acestea sunt foarte accesibile ca pret, dar sunt un must-have al ocaziilor festive.

Artificii de tort inedite

In afara de lumanarile clasice, in categoria de articole de petrecere gasesti si celebrele artificii de tort, care vor condimenta momentul prezentarii tortului. Acestea ofera un spectacol deosebit, iar tu poti decora tortul cu adevarate fantani arteziene din scantei. Momentele surprinse in fotografie si imagini video vor ramane o amintire placuta, pe care vei dori sa o retraiesti mai tarziu. Nu uita ca, atunci cand le folosesti, nu trebuie sa le indrepti spre invitati sau animale de companie.

Confetti vibrante

Un eveniment reusit include clasicele confetti! Aceste articole de petrecere sunt extrem de uzitate, intrucat incalzesc atmosfera in momentele cheie, oferind un spectacol vizual impresionant. Nu uita ca, inainte de folosire, sa citesti instructiunile de pe ambalaj si sa le utilizezi fara a le indrepta catre oameni sau animale, ci exclusiv vertical, evitand astfel sa pui in pericol pe cineva.

Lampioane spectaculoase

Supranumite "lumanari zburatoare" sau "baloane de foc", acestea reprezinta surpriza oricarui eveniment inedit. Daca ti-ai propus sa impresionezi oaspetii cu articole de petrecere deosebite, lampionanele colorate vor crea o atmosfera de vis in momentul in care vor fi lansate in vazduh. La Ekopiro poti gasi o gama variata de modele, in forma de inima sau de lotus, daca ai posibilitatea lansarii pe apa. Daca planuiesti lansarea lampioanelor, trebuie sa fii sigur ca vremea iti va permite aceasta fantezie!

Baloane multicolore

Aceste articole de petrecere sunt extrem de versatile, potrivite in contextul oricarui fel de distractie. Indiferent ca vei organiza o simpla petrecere, o aniversare sau, dimpotriva, o nunta, un botez, evenimente corporate, baloanele in diverse culori vor inveseli intregul spatiu, interior sau exterior. Copiii vor fi extraordinar de incantati de ele, iar adultii vor avea parte de o primire intr-o atmosfera de sarbatoare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentariile la acest articol sunt moderate, nu apar imediat pe pagina.