Translate

vineri, 15 martie 2019

Tu ai aceste 6 accesorii pentru bicicleta ta?


Iubesti sa pedalezi? Iti place doza de adrenalina pe care ti-o ofera mersul pe bicicleta? Vrei sa te bucuri de sentimentul de libertate pe care ti-l ofera pedalatul si, in acelasi timp, sa te bucuri de aceasta pasiune in siguranta?

Fie ca esti un impatimit al vitezei sau doar iti face placere sa iesi cu bicicleta in parc, trebuie sa acorzi mai multa atentie accesoriilor pentru biciclete, deoarece poti fi expus la diferite situatii riscante in care ti-ai fi dorit sa ai un set complet de astfel de produse.

In randurile ce urmeaza, vom descrie 5 dintre cele mai importante accesorii biciclete, alaturi de avantajele pe care acestea ti le ofera. Tu esti cel care decide daca ai sau nu nevoie de ele, dar tine cont ca siguranta ta este prioritara atunci cand te plimbi cu bicicleta.
1.  Sistem antifurt. Poate nu ti s-a intamplat pana acum, dar cu siguranta nu vrei sa  iti lasi bicicleta nesupravegheata, chiar si pentru cateva minute, iar la intoarcere, sa nu o mai gasesti. Nu este deloc un scenariu placut, nu-i asa? Iti recomandam sa iti cumperi chiar acum un sistem anti furt de cea mai buna calitate, pentru a preveni aceasta supriza neplacuta.

2.  Kit anti-pana.Poti sa fii cel mai norocos biciclist din lume, de pana de cauciuc nu poti scapa la nesfarsit .Ai grija sa nu fii luat prin surprindere cand ti-e lumea mai draga! Fie ca ti-ai propus un traseu mai lung sau pur si simplu ai iesit la pedalat, trebuie ai intotdeauna un kit anti-pana la indemana. Nu sta prea mult pe ganduri si ia-ti acest accesoriu pentru bicicleta.

3.  Bidon cu apa. Apa inseamna viata si, indiferent de activitatea pe care o avem, hidratarea este foarte importanta, mai ales atunci cand suntem la pedalat. Un bidon cu apa este un accesoriu pentru bicicleta practic, pe care il poti folosi fie in timpul mersului, fie cand te opresti. Acum poti uita de rucsacul greu, intrucat bidonul cu apa poate fi atasat extrem de usor de cadrul bicicletei, cu ajutorul unui suport .

4. Sisteme de iluminat. Conform codului rutier, bicicletele trebuie prevazute cu un far cu lumina alba pe cadrul din fata, galbena pe partile laterale si rosie in spate si trebuie sa fie dotate cu cel putin un dispozitiv reflectorizant.
Rolul principal al acestor accesorii pentru biciclete este sa o faca mai vizibila in trafic, iar acestea trebuie sa fie rezistente la ploi torentiale si ninsori.

5. Oglinda retrovizoare. Ai doua variante: fie alegi o oglinda retrovizoare pentru ghidon, fie una pentru casca de protectie/ochelari. Aceasta din urma poate fi amuzanta, dar, indiferent ce ai alege, oglinda retrovizoare nu e un moft, ci iti poate salva viata.

Daca ti-ai luat aceste accesorii pentru biciclete de pe Veloteca.ro, nu iti mai ramane decat sa te bucuri de plimbari lungi si vreme buna pentru ca. stii cum se spune: viata este ca mersul pe bicicleta, pentru a-ti mentine echilibrul trebuie sa privesti inainte si sa mergi drept!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentariile la acest articol sunt moderate, nu apar imediat pe pagina.