Translate

sâmbătă, 23 martie 2019

Top 6 tendinte pentru un machiaj glamorous in 2019


In materie de machiaj, 2019 vine cu schimbari majore, care pun accent pe stilul Garcone Chic & Glamour, inspirat de anii '50 si '60. Anul acesta, iese din peisaj conturarea excesiva si suntem indemnate sa alegem farduri de obraz diafane. Buzele sunt rasfatate cu texturi hidratate, in culori nude sau maronii.

Anul acesta, trebuie sa iti indrepti atentia catre grija pe care i-o acorzi tenului, lasand pielea sa respire si neacoperind-o cu nenumarate straturi de fond de ten. Pentru o privire enigmatica, este "must have" sa folosesti tusul pentru ochi.

In 2019, trebuie sa te concentrezi pe textura fina a pudrei care iti ofera un finish impecabil, luminos si cu aspect natural. Abordam acest an cu atitudine, stil si feminitate, cu un machiaj delicat, care surprinde esenta feminitatii si ne pune in evidenta trasaturile. In randurile ce urmeaza vei descoperi Top 6 tendinte in realizarea un machiaj versatil. Tu pe care il vei pune rapid in practica?



1. Buze in tonuri nude si maro  -  Care este secretul unui machiaj dinamic?  Indrazneste sa porti tonuri de maro sau rasfata-ti buzele cu rujuri hidratante in culori nude. De asemenea, o data pe saptamana se recomanda efectuarea unui peeling delicat, iar efectul va fi "kissable".

2. Un ten stralucitor - Curatarea si ingrijirea tenului trebuie sa fie o prioritate pentru tine. Pentru a-i oferi stralucirea de care are nevoie, foloseste un fond de ten usor care lasa pielea sa respire, iar pentru un aspect final luminos foloseste pudra irizanta de la Melkior.

3. Nelipsitul tus pentru ochi -  "Cat eyes look" este un machiaj pentru care nu trebuie sa ai multa indemanare. Pentru inceput, puncteaza discret la radacinea genelor si apoi uneste printr-o linie subtire. Iti va fi extrem de usor sa realizezi acest tip de machiaj si te vei indragosti de efectul pe care il creeaza. Folosirea tusului este o varianta perfecta, indiferent de forma ochilor tai. Cu ajutorul lui, vei obtine un machiaj sofisticat.
4. Culori jucause  - Un look discret, dar in acelasi timp plin de expresivitate, poate fi obtinut cu ajutorul creionului de ochi. Potrivit expertilor, "cat eyes" se poate purta in multe feluri, iar culorile predominante sunt cele metalice sau maronii. Joaca-te cu nuantele si alege de la Melkior creioanele dermatografe, ale caror culori intense iti accentueaza privirea.

5. Machiajul fara machiaj  - Naturaletea ia amploare in acest an, asa ca ingrijeste-ti corect pielea, pentru un machiaj proaspat si luminos.  Machiajul zilnic trebuie sa poata fi realizat rapid. El trebuie sa evidentieze atat cat trebuie si nimic mai mult.
6.  Blush-ul  - Din graba sau pentru ca nu stii sa il folosesti corect blush-ul, tinzi sa renunti la acest ultim pas care iti poate oferi un  look impecabil? Trebuie sa stii ca folosirea unui fard de obraz da o nota fresh machiajului, mai ales ca fondul de ten uniformizeaza culoarea acestuia. Il vei adora!

Un machiaj reusit iti da mai multa incredere in tine si iti completeaza intreaga tinuta. Practic, e parte din tine. Fii cuceritoare si simte-te frumoasa purtand in fiecare zi produsele cosmetice semnate Melkior!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentariile la acest articol sunt moderate, nu apar imediat pe pagina.