Translate

marți, 16 aprilie 2019

Ce avantaje au companiile care utilizeaza servicii de inchirieri auto Cluj?


Cele mai multe companii din Cluj se uita la costul pe care il implica serviciile de inchirieri auto, pentru ca isi doresc sa beneficieze de un raport calitate-pret cat mai avantajos. Nu este un secret pentru managerii companiilor ca un parc de masini este de cele mai multe ori mai costisitor decat tariful serviciilor de inchirieri auto din Cluj. Adesea, acestea implica multe alte cheltuieli pe langa achizitia initiala, iar daca activitatea companiei nu se bazeaza in mod exclusiv pe obtinerea de profit din exploatarea masinilor, atunci in mod cert este mult mai rentabil sa utilizezi temporar masini care nu sunt proprietatea firmei, ci doar inchiriate.

FocusRent este una dintre companiile cele mai vechi, cu o experienta de peste 10 ani in serviciile de inchirieri auto Cluj, care se remarca prin seriozitate, transparenta si orientare spre clienti. Iata, in continuare, care sunt marile avantaje pe care o astfel de companie le ofera si motivele din care cele mai multe companii prefera sa utilizeze serviciile de inchirieri auto, in detrimentul detinerii propriului parc de masini:


Servicii premium de inchirieri masini

Cand o companie apeleaza la serviciile de inchirieri auto Cluj ale FocusRent, aceasta are posibilitatea de a beneficia de o gama larga de marci auto din clasa economy pentru deplasari rapide, luxury cu automobile de inalta performanta, SUV sau 4x4 pentru un plus de siguranta si acces pe drumuri accidentate si microbuze pentru transportul grupurilor mari de persoane. Flota este alcatuita intotdeauna din autovehicule a caror vechime nu depaseste 5 ani si fiecare masina este predata clientului cu ITP-ul valabil, toate taxele si asigurarile platite (RCA, full Casco si rovinieta incluse in pret), un plin de benzina si fara niciun fel de limita de kilometri. De asemenea, in situatia unei avarii, masina este schimbata gratuit si rapid, in maximum 5 ore.

Call-Center dedicat si formular online de rezervare

Cu ajutorul serviciilor premium puse la dispozitia clientilor, acestia pot rezerva direct si nu prin intermediul unui site de booking care percepe taxe suplimentare. Cu ajutorul operatorilor profesionisti de Call-Center 24/7, oricine poate apela direct la servicii de inchirieri auto in Cluj si totodata beneficiaza de ghidaj pentru a gasi cea mai optima solutie, potrivita necesitatilor sale. Cu ajutorul formularului online, o companie poate apela la servicii de inchirieri masini Cluj pe termen scurt sau lung, poate alege o masina favorita sau diferite optiuni suplimentare, in timp ce vizualizeaza in timp real costurile de inchiriere.

Flexibilitate in program

In timp ce persoanele fizice sunt interesate de mai mult confort si incearca sa nu-si complice inutil concediul, companiile utilizeaza serviciile de inchirieri auto Cluj atat pe termen scurt, cat si pe termen lung. Achizitionarea unei masini proprii sau chiar a unui parc auto poate fi dezavantajoasa din punct de vedere financiar, iar odata cu achizitia acesteia, ea isi pierde valoarea cu aproximativ 25% imediat dupa primii kilometri si cu pana la 50% in primii 3 ani. Pentru o companie care nu doreste costuri suplimentare cu ingrijirea, mentenanta ori administrarea unei flote proprii, serviciile de inchirieri auto sunt solutia ideala. Mai mult decat atat, daca o companie are o perioada de timp mai aglomerata cu deplasari, rezervarea unei masini pe o perioada mai indelungata scade considerabil tarifele zilnice, care pot fi decontate fiscal.

Pentru inchirieri auto Cluj pe termen lung, o companie poate beneficia de oferta personalizata. Inchirierea pe termen lung se refera la perioade ce depasesc 26 de zile, asadar nu exista contracte pe termen minim sau maxim. Poti beneficia de flexibilitate completa, ceea ce iti permite ajustarea perioadei de inchiriere pe baza a ceea ce compania ta are nevoie.

Reteaua de inchirieri auto FocusRent

Este grozav sa ai servicii serioase de inchirieri auto langa tine! Datorita profesionalismului, compania FocusRent si-a extins reteaua si in prezent ofera servicii de inchirieri auto in Cluj, in Bucuresti si Otopeni. Indiferent de unde alegi sa inchiriezi o masina, poti oricand sa te deplasezi in tara sau in strainatate, fara limite impuse de kilometri. Cu siguranta, aceste beneficii sunt apreciate de companiile care se deplaseaza din Cluj in strainatate, spre Ungaria, Polonia si nu numai, pentru intalniri de afaceri sau chiar si teambuilding-uri cu companiile straine. Tinand cont ce tarife se practica in strainatate, se poate concluziona ca este mult facil si mai putin costisitor sa beneficiezi de un serviciu romanesc de calitate superioara.

Reducerile Cardului de membru

Cardul de membru nu te avantajeaza numai din perspectiva unei inchirieri mai usoare si mai rapide,  ci acesta fidelizeaza clientii care revin si, in acest mod, companiile beneficiaza de serviciile de inchirieri auto Cluj la tarife preferentiale, cu reduceri de 10% pentru oricare dintre automobilele inchiriate!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentariile la acest articol sunt moderate, nu apar imediat pe pagina.