Translate

vineri, 19 aprilie 2019

Cum alegi cele mai potrivite pijamale pentru copii?


Ca mamica incepatoare, este absolut firesc sa ai nevoie de un mic ghid atunci cand vine vorba de alegerea pijamalelor pentru micutul tau. Un somn linistit iti ajuta puiul sa se relaxeze complet, iar cresterea si dezvoltarea armonioasa sunt stimulate de hainele pe care le poarta atunci cand doarme.

Nu te lasa prea usor cucerita de multitudinea de modele existente pe piata si mizeaza pe calitate, confort, rezistenta si, abia apoi, pe estetic. Pentru a te asigura ca micutul tau este in siguranta purtand pijamale copii, alege modele simple, confectionate din tesaturi naturale, precum bumbacul, fara cusaturi sau aplicatii care i-ar putea crea disconfort sau iritatii.


Spre exemplu, la magazinul online romanesc Liloo.ro, vei gasi o gama variata de pijamale pentru copii, cu imprimeuri vesele, practice, realizate doar din materiale naturale ce ofera confort termic si lejeritate.

Indiferent daca il pregatesti pentru gradinita sau doar pentru acasa, alege pijamale pentru copii in doua piese, deoarece se imbraca usor, sunt lejere si sunt mai usor de combinat intre ele.

Mai jos iti prezentam cateva modele de pijamale copii pe care le poti achiztiona de pe Liloo.ro :
  
Pijamale copii primavara-toamna crem inchis imprimeu "best friends - dino and bee"



·         Imprimeul haios "best friends - dino and bee" este realizat prin serigrafie multi strat si are o rezistenta inalta la spalare;

·         Pijamaua este confectionata din bumbac 100%, are o textura moale si placuta la atingere, ce nu permite transpiratia excesiva;

·         Acest material ofera confort si este bland cu pielea sensibila a copilului;

·         Mansetele sunt elastice, astfel incat nu creeaza disconfort la imbracare si isi revin la forma initiala dupa fiecare spalare.
  
Pijamale copii primavara-toamna imprimeu model testoase



·         Aceasta pijama pentru copii este confectionata din tesaturi naturale si este potrivita pentru sezonul primavara-vara;

·         Bumbacul este bland cu pielea sensibila a copilului, previne transpiratia excesiva si ofera confort in timpul somnului;

·         Imprimeul vesel cu broscute este realizat la fabricarea materialului si nu se sterge la spalat;

·         Este prevazuta cu mansete elastice care permit imbracarea usoara, fara disconfort.

 Pijamale primavara-toamna roz imprimeu "super bunny"



·         Aceasta pijama este potrivita pentru sezonul primavara-vara si este confectionata din bumbac 100% natural, are o textura moale, placuta la atingere;

·         Imprimeul "super bunny" este realizat prin serigrafie, care are o rezistenta inalta la spalare;

·         Este prevazuta cu mansete usor elastice atat la manecile bluzei, cat si la pantaloni, ceea ce permite imbracarea usoara;

·         Croiala acestei pijamale ofera confort si libertate de miscare, iar copilul va avea un somn dulce si linistit.

Daca si tu esti o mamica grijulie si atenta la detalii, iar cele de mai sus te-au convins ca poti comanda online pijamale pentru copii, afla ca Liloo.ro va deveni partenerul tau de incredere. Absolut toate produsele sunt realizate in Romania si folosesc doar materiale naturale certificate de calitate superioara.

In procesul de creatie a hainelor pentru copii, Liloo foloseste doar vopsele ecologice pe baza de apa, iar sistemele de inchidere sau de prindere nu contin metale grele. Astfel, micutul tau va fi mereu in siguranta in hainele pe care le poarta.

Nu mai sta pe ganduri, intra pe site si comanda rapid cele mai potrivite pijamale copii, la preturi irezistibile. Nu uita, ca la cumparaturi de peste 100 Lei, ai si transport gratuit!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentariile la acest articol sunt moderate, nu apar imediat pe pagina.