Translate

marți, 16 aprilie 2019

Ofera buchete de trandafiri rosii chiar si atunci cand iti pare rau!


Uneori, florile pot preveni o despartire dureroasa, daca stii sa le oferi persoanei iubite in cel mai potrivit moment. Nu este o rusine sa spui mai des "imi pare rau" si sa oferi buchete de trandafiri rosii celei pe care ai suparat-o. Din contra, gestul tau va fi mult mai apreciat daca iti recunosti greseala si stii sa transformi un moment stanjenitor intr-unul fericit. In plus, zambetul de pe chipul ei va fi primul semn ca te-a iertat si ca a trecut peste toate problemele din cuplu. Daca simti nevoia sa ii spui mai des ca iti pare rau si nu stii cum sa o faci cu adevarat fericita, iata cum poti folosi buchete de trandafiri rosii in loc de cuvinte!


Suprinde-o la birou

Poate ca v-ati certat acasa si nu ai mai avut timp sa iti exprimi regretul pentru cuvintele pe care i le-ai adresat. Pentru a fi sigur ca te iarta si ca va reveni in bratele tale cu zambetul pe buze, surprinde-o la birou cu buchete de trandafiri rosii de la o florarie online. Poate ca nu isi va schimba atitudinea din prima clipa, insa incearca sa nu renunti la dorinta de a-i recastiga increderea. Daca e nevoie, trimite-i flori zilnic la birou, insotite de un mesajul "Te iubesc! Iarta-ma!" si cu siguranta va aprecia stradania ta. 

Pregateste un decor romantic acasa

Chiar daca nu ti se pare cea mai buna idee, putin romantism nu strica in momentele in care partenera e suparata. Daca simti ca trebuie sa te revansezi fata de iubita si sa o faci sa uite de certurile in doi, pregateste-i un decor romantic cu buchete de trandafiri rosii. Ai nevoie de multe flori, o cina romantica, cateva lumanarele si un vin bun. Vei vedea ca surpriza ta va fi extrem de apreciata, mai ales datorita faptului ca ai acordat atentie detaliilor si ai demonstrat ca poti fi un partener romantic si extrem de atent cu partenera.

Ofera-i flori dimineata
 
Ai suparat-o aseara si ati adormit fara sa va mai rostiti macar "noapte buna"? Dimineata e momentul perfect sa actionezi! Arata-i ca esti primul care renunta la orgoliu si surprinde-o cu buchete de trandafiri rosii atunci cand se trezeste. Vorbeste-i sincer despre regretul tau si imbratiseaz-o! Cu cat veti comunica mai mult, cu atat si relatia va merge mai bine. Florile si vorbele dulci spuse la momentul potrivit sunt mai importante decat orice lucru material.
 
Dupa cum vezi, nu e atat de greu sa iti ceri iertare fata de cea pe care o iubesti. Cu ajutorul unor buchete de trandafiri rosii, lucrurile se pot rezolva extrem de simplu. Intra pe site-ul unei florarii online asa cum este Florandes.ro si alege trandafirii care iti atrag privirea inca din prima clipa. Poti alege trandafiri rosii la buchet, la vaza sau in cutie, in functie de preferinte. In plus, cu ajutorul serviciului de livrare flori, poti fi sigur ca buchetul va ajunge in siguranta la destinatara. Daca inca nu indraznesti sa te prezinti in fata ei, comanda online buchete de trandafiri rosii si semneaza o felicitare de impacare prin care sa ii spui cat de mult o iubesti! 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentariile la acest articol sunt moderate, nu apar imediat pe pagina.