Translate

miercuri, 29 mai 2019

Top 3 boxe portabile cu caracteristici nonconformiste


Muzica este printre cele mai puternice pasiuni, motiv pentru care poate acompania cu succes orice situatie. Ne poate schimba starea de spirit si poate influenta decisiv timpul petrecut cu cei dragi, iar pana si cele mai puternice sentimente pot fi exprimate prin note muzicale. Gadgeturile momentului ne ofera foarte multe solutii de creare, modificare si ascultare a muzicii, astfel incat ne putem bucura de melodiile artistilor preferati u orice ocazie.

Fiind poate cele mai utilizate dispozitive audio in prezent, boxele portabile ne pun la dispozitie multiple posibilitati de ascultare a muzicii. Mari, mici, rezistente la apa, colorate, cu Bluetooth, scumpe, ieftine, cu LED-uri sau cu diverse alte functii si caracteristici, oferta cuprinzatoare de boxe portabile de pe piata online poate multumi pe oricine, indiferent de gust, preferinte sau mod de utilizare. Exista, insa, si modele care prezinta interes numai pentru cei care vor sa sparga tiparele si sa renunte la banal, motiv din care in randurile de mai jos vei descoperi 3 modele inedite, intr-un top al celor mai nonconformiste boxe portabile in 2019.

3. Boxa Bluetooth in forma de craniu. Daca vrei sa organizezi cel mai tare party de Halloween sau doar vrei sa iti impresionezi prietenii, boxa portabila in forma de craniu este cea mai buna alegere. Caracteristicile sunt foarte apropiate de standardul industriei (sunet clar si puternic, compatibilitate cu device-urile inteligente, functie radio si port microSD), insa detaliile speciale tin de designul acestui gadget. Pe langa forma aparte (craniu ce poarta o pereche de ochelari de soare), atunci cand vei porni muzica, ochii craniului se vor aprinde cu o lumina rosie, asigurand un efect cel putin surprinzator.

2. Boxa radio pentru dus ADLER. Da, multe modele de boxe portabile rezistente la stropi se lauda cu faptul ca poti sa le iei cu tine in dus, insa niciuna nu a fost creata cu acest scop... pana acum! Boxa radio portabila pentru dus Adler este conceputa special pentru a te insoti in baie, asigurand de fiecare data o atmosfera de relaxare si terapie muzicala. Practic, boxa este prevazuta cu un carlig care te va ajuta sa o prinzi sau sa o agati de bara de la perdeluta de dus, suportul de prosoape, manerul de la dulapior sau oriunde altundeva. In plus, factorul de protectie impotriva apei (IPX4) iti va garanta durabilitatea gadgetului, iar volumul la care aceasta boxa portabila poate difuza muzica este suficient pentru a compensa zgomotul din dus.

1. Boxa Bluetooth ghiveci real pentru flori. Pe primul loc in topul boxelor portabile inedite si nonconformiste se afla un ghiveci de flori. Da, chiar poti creste o planta in aceasta boxa Bluetooth! Nimic nu este “normal” in legatura cu aceasta boxa, incepand cu designul si terminand cu caracteristicile si functiile. Planta pe care o ingrijesti se va dezvolta ca intr-un ghiveci normal, dat fiind faptul ca boxa are si o scurgere pentru apa, insa te va mai surprinde cu ceva: vei putea canta la frunze! Da, ai citit bine! Atingerea fiecarei frunze va face boxa sa scoata un sunet diferit, astfel incat vei putea compune o noua melodie de fiecare data cand uzi planta. In plus, aceste boxe portabile au o autonomie de circa 12 ore, iar banda LED poate oferi un adevarat spectacol luminos, avand 7 moduri de iluminare.


Daca ai devenit fan al acestor boxe nonconformiste sau doresti sa descoperi multe alte modele inedite si performante, intra pe GadgetWorld.ro si profita de preturile speciale la toata gama de boxe portabile!    

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentariile la acest articol sunt moderate, nu apar imediat pe pagina.