Translate

sâmbătă, 27 iulie 2019

Pedalatul nu are farmec fara aceste accesorii de biciclete!


Mersul pe bicicleta este un mod de relaxare pentru unii si mijloc de transport pentru altii. Indiferent  de alegere, cu totii ne bucuram de beneficiile mersului pe bicicleta asupra fizicului si psihicului. Nu conteaza ce varsta ai, caci beneficiile pedalatului sunt pentru toata lumea! De cele mai multe ori, cand vorbim despre sesiuni de exercitii, ne gandim mai degraba la o sala de sport aglomerata, decat la un peisaj de vis. 

Ei bine, mersul pe bicicleta inseamna ca te poti plimba pe oriunde iti place. Pedalatul iti permite sa vezi orasul, sa te aventurezi pe drumuri de munte sau sa alegi pistele de biciclete din parcuri. Alegerea iti apartine. Fie ca esti un ciclist cu experienta sau tocmai ti-ai cumparat prima bicicleta, trebuie sa te gandesti ca, pe langa un echipament de protectie, mai ai nevoie si de cateva accesorii biciclete pentru a te bucura, de fiecare data, de o experienta frumoasa. 

Daca nu gasesti utilitatea acestor accesorii de biciclete, mai gandeste-te o data. Rolul acestor accesorii de biciclete este sa iti ofere siguranta in cazul accidentarilor, dar si confortul de care ai nevoie atunci cand iesi la pedalat. Totodata, nu stii niciodata cand ai nevoie de cateva scule cu care sa rezolvi o pana, asadar, este bine sa fii prevazator. 


Pentru ca pedalatul sa fie mereu o aventura placuta, iata care sunt cele 3 accesorii de biciclete pe care trebuie sa le ai si tu!

Casca de protectie

Nu te baza pe experienta, pentru ca o casca de protectie este unul dintre acele accesorii de biciclete pe care nu trebuie sa le lasi niciodata acasa. Pedalatul poate fi o activitate destul de periculoasa, iar daca esti pe cale sa iti achizitionezi prima bicicleta, consulta-te cu un specialist care sa te ajute sa alegi modelul si marimea potrivite pentru tine. Spre exemplu, la Veloteca vei gasi o gama diversificata de modele si cu siguranta vei intalni ceva pe placul tau. 

Lumini pentru biciclete

Acest tip de accesorii de biciclete te ajuta sa fii vizibil pe tot parcursul plimbarii si sa le indici soferilor si celorlalti ciclisti ca esti in trafic. De altfel, luminile pentru biciclete iti permit sa observi eventualele gropi sau alte obstacole pe care le poti intampina pe traseul tau.  Majoritatea bicicletelor vin fara aceste lumini, fapt ce iti ofera libertatea de a alege ce lumini pentru bicicleta iti doresti. De aceea, la Veloteca vei putea alege dintr-o gama larga de astfel de accesorii pentru biciclete, cum ar fi lumini cu prindere pe ghidon sau pe cadru, cu diferite intensitati si functii de iluminare, dar si multe alte facilitati. 

Sistem antifurt

Pentru iubitorii sportului pe doua roti, bicicleta este un obiect de suflet si, de cele mai multe ori, este si un obiect in care se investesc foarte multi bani. De aceea, pe langa costurile de achizitie ale bicicletei, costurile de intretinere si mentinere la standarde ridicate, trebuie sa iei in calcul si un sistem antifurt. Exista foarte multe modele de antifurturi de bicicleta, iar pretul acestora difera in functie de gradul de securitate, greutate si modalitatea de instalare. 

Spor la pedalat!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentariile la acest articol sunt moderate, nu apar imediat pe pagina.