Translate

joi, 4 iulie 2019

De ce ar trebui sa oferi mai des buchete de trandafiri galbeni


Inca din cele mai vechi timpuri, galbenul era asociat cu aurul si cu bogatia. In anumite culturi, pana si zeii erau reprezentati in picturi cu pielea galbena. In teoria sa despre culori, Goethe numea aceasta culoare simbol pentru veselie "o culoare vie, cu efect linistitor". Cu toate ca in simbolistica populara a culorilor, galbenul era asociat cu invidia si gelozia, de aici si expresia "galben de invidie", astazi, lucrurile s-au schimbat, mai ales in privinta florilor.

Astfel, daca vrei sa oferi cuiva buchete de trandafiri galbeni, nu trebuie sa te mai gandesti la faptul ca gestul tau ar putea fi interpretat intr-un mod gresit. Din contra! Trandafirii galbeni nu inseamna doar gelozie, ci pot sa transmita si o multime de stari pozitive, precum veselie, admiratie si entuziasm. Si pentru ca acest dar floral deosebit poate inveseli o multime de persoane, iata de ce ar trebui sa il oferi mai des tuturor femeilor dragi din viata ta!


Reprezinta simbolul bucuriei
 
Atunci cand vrei sa transmiti ganduri bune unei persoane dragi sau iti doresti sa aduci o raza de fericire in viata ei, ofera-i buchete de trandafiri galbeni. Simple, dar de efect, aceste flori o vor face sa zambeasca mai des si sa aprecieze, totodata, frumusetea naturii. Le poti gasi la orice florarie online care iti pune la dispozitie servicii de livrare flori, astfel incat sa eviti timpul petrecut in magazinele clasice in cautarea cadoului perfect.

Insenineaza ziua oricui

Nu poti lasa o femeie sa fie trista nici macar o clipa, tocmai de aceea trebuie sa te asiguri ca ii readuci zambetul pe chip cu ajutorul unor buchete de trandafiri galbeni. Aceste flori au acel farmec deosebit, care o vor scoate din starea de tristete si o vor ajuta sa depaseasca mai usor clipele dificile. Poate cu o floare nu se face primavara in inima ei, insa cu cateva buchete de trandafiri galbeni soarele va fi omniprezent.

Sunt ideale pentru o surpriza
 
Este ziua unei femei speciale din viata ta si nu stii ce cadou sa ii faci? Prezinta-te la aniversarea ei cu buchete de trandafiri galbeni si nu vei mai avea nevoie de niciun altfel de dar. Simplitatea si gingasia acestor flori vorbesc de la sine, prin urmare reprezinta modalitatea perfecta prin care ii poti ura un calduros "la multi ani" si cele mai sincere felicitari. De asemenea, mai poti face acest cadou si rudelor pe care nu le-ai mai intalnit de multa vreme, intrucat galbenul semnifica admiratie si respect fata de persoanele mai in varsta. Asadar, ofera atunci cand simti buchete de trandafiri galbeni bunicii, matusii sau chiar mamei tale si le vei impresiona in cel mai placut mod cu putinta.

Cele mai frumoase si mai speciale buchete de trandafiri galbeni le vei gasi la Florandes. Specialistii acestei florarii online iti pun la dispozitie cele mai proaspete flori, mai exact trandafiri cultivati in serele proprii in Ecuador, care isi pastreaza nobletea si raman in amintirea tuturor celor care se bucura de splendoarea lor. Alege buchete de trandafiri galbeni pentru ocaziile speciale din viata ta, iar gestul tau nepretuit nu va trece neobservat!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentariile la acest articol sunt moderate, nu apar imediat pe pagina.