Translate

vineri, 13 mai 2016

Bijuterii contemporane - lumi ascunse

Lumile miniaturale sunt fascinante si cu atat mai atragatoare cu cat sunt inchise intr-o bijuterie.  Dap, exista inele care aduc pe degetele tale o fata mai greu de vazut, jucausa, misterioasa si romantica in acelasi timp.
Secret Wood prezinta inelele din lemn cu peisaje ascunse, flori, uneori ai senzatia ca asisti la scene de pe alte planete. Inelele par a fi un soi de glob de sticla al vrajitoarelor, capabil sa-ti infatiseze fragmente de viata din alte dimensiuni. Inelele au o montura realizata din rasina, este folosita si ceara de albine pentru realizarea lor.



Artistul german Isabell Kiefhaber expune pe Etsy inele si pandante din rasina care infatiseaza scene din viata de zi cu zi, de data aceasta personajele minuscule in diferite ipostaze facand deliciul privitorului.

 

Tasarim Takarim, un duo de artisti turci cu imaginatie, s-a gandit sa transforme desenele copiilor in bijuterii foarte frumoase. Desenele copiilor pot fi oricat de naive, creatorii vor scoate o piesa deosebita chiar din linii trasate stangaci. Asadar, poti trimite orice desen al copilului tau, ei il vor transforma intr-o amintire pretioasa.




Sylwia Calus face bijuterii din rasina de 4 ani. Este un designer polonez care traieste in Varsovia si ii place sa lucreze cu acest material in combinatie cu argint.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentariile la acest articol sunt moderate, nu apar imediat pe pagina.