Translate

duminică, 8 mai 2016

Oxyance te salveaza in oras

Sau, ma rog, asa pretinde gama Oxyance City Rescue care se gaseste in farmaciile Sensiblu.
Cred ca pe la inceputul anului eram in cautarea (vesnic in cautarea) unei creme de fata potrivite, asa ca am intrat intr-o farmacie Sensiblu in ideea ca prind vreo promotie. Chiar era una, la produsele Oxyance, iar domnisoara care dadea consultanta pe produsele de acest gen mi-a recomandat un produs potrivit dupa ce i-am explicat ce probleme am, dar si ce buget imi atarna in buzunar. Bugetul era de criza, dar a contat oferta deoarece la o crema achizitionata primeam gratis inca ceva tot de la Oxyance. Asa ca am cumparat crema pentru ten cu probleme si am ales lotiunea tonica. Toata afacerea s-a dus la putin peste 40 de lei, dupa ce mi s-a aplicat si reducerea rezultata din punctele adunate pe cardul de fidelitate ca, altminteri, cremuta este mai mult de 50 de lei.


Oxyance este marca intalnita (si patronata) numai in Sensiblu, daca vreti informatii mai multe despre gama de produse, exista un site dedicat acestora, dar gasiti si pe site-ul Sensiblu.
Linia City Rescue a fost creata in ideea de a veni in intampinarea persoanelor care traiesc in mediul urban cu toate problemele ce vin la pachet, poluare, un anumit ritm de viata sau stress. Ca o caracteristica comuna, ingredientul de baza este apa termala pura, provenita din Muntii Alpi, bogata in bicarbonat si calciu, cu efect de echilibrare, tonifiere a pielii. In plus, complexul Oxy-city cuprinde o polizaharida naturala care formeaza un film protector pe fata, vitamina E anti-oxidanta, iedera ca mijloc de detoxifiere si melisa (cunoscuta ca roinita la noi) care calmeaza si inmoaie pielea.
Oxyance Blemish Skin Cream pentru purificarea tenului gras si iritat este o crema anti-alergica, fara parabeni, care contine o groaza de chestii, si ceva acid salicilic, cu un parfum discret si cu un activ natural, acidul sebacic, extras din plante, ca motiv principal de lauda. Se lauda si ca inhiba producerea sebumului la sursa, cu reducerea porilor, dar si cu existenta unor uleiuri speciale pe post de ecrane solare. Nu stiu ce nivel are protectia ca pe ambalaj nu este indicat nici un factor de protectie solara.
Am folosit crema pe post de crema de noapte deoarece, spre deosebire de alte produse similare, nu mi s-a parut ca ar lasa tenul asa cum mi-as fi dorit, desi este destul de fluida. Cu alte cuvinte, nu mi s-a parut ca ar intra prea bine in piele. N-as utiliza-o pe timp de zi, sub un machiaj. In privinta asta, mai eficienta mi s-a parut crema pentru ten gras de la Favisan. Dar seara merge. Se simte ca hidrateaza. Cu inhibatul sebumului, nu prea stiu ce sa zic pentru ca de trezit, ma trezesc tot cu el pe fata, ca urmare efectul cremei nu tine cele 6-7 ore cat dorm.
In schimb, mi-a placut lotiunea tonica remineralizanta pentru ten sensibil, dupa ce te stergi poti sa renunti la crema, nu usuca tenul, este foarte placuta. O folosesc cand vin de la serviciu pentru a sterge urmele de fond de ten si de praf sau ca sa inmoi si sa indepartez mastile de fata. Lotiunea face parte din gama Soothe Sensitive Skin si contine extract usor astringent din trandafir pentru a reduce roseata. Mai contine extracte de flori de nalba si de melisa.
In gama Purify Oily Skin gasiti si un gel spumant pentru curatare, precum si o crema pentru ten acneic, iar in gama Rebalance Combination Skin (pentru ten mixt) apare si o crema matifianta si hidratanta. Daca aveti ten uscat sau normal, intrebati in farmacie deoarece Oxyance ofera produse pentru toate tipurile de piele.
Per ansamblu, as spune ca produsele sunt blande si placute "la purtare". Mi-am propus sa incerc gelul spumant de curatare tocmai din aceasta cauza.

13 comentarii:

  1. Am un ten atat de uscat incat in momentul in care voi gasi o crema potrivita, reparatorie, cred ca voi fi vesnic recunoscatoare. M-am saturat de experiente și, cred, ca tot la tine am vazut niste recomandari la produse pe baza de canepa. Cel putin in zona nasului, mi se descuameaza pielea ingrozitor, ceea ce imi e tare neplacut.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Adriana, te sfatuiesc sa te duci in farmacie, nu fac reclama la Sensiblu,dar ei au oferta extrem de diversa si sa ceri ceva din gamele de dermatocosmetice destinate pielii uscate sau cu dermatita atopica, La Roche Posay,Avene, Uriage, ce vrei tu... Nu te uita la pret deoarece vin in tuburi mari, iti ajung o gramada, iar efectul este nepretuit. Eu le cumpar pentru copil de cand era mic si sunt grozave. Nu mai cumpara niciodata creme comune din magazine, ia-ti numai dermatocosmetice.

      Ștergere
    2. Foloseste ulei in loc de crema, de cocos e foarte hidratant

      Ștergere
  2. ...da, am avut creme tot de la „pomul laudat”, singurul dermatocosmetic a fost un gerovital h3 care e apa de ploaie. Da, uit mereu sa ma folosesc de farmacii care oricum cred ca imi pot rezolva și cu ceva mostre de produs, caci efectiv nu mai pot sa imi iau o crema de fata si s-o folosesc pt maini. Multumesc, Crina! Am vazut ca tu ai o curiozitate deosebita fata de aceste segmente, pe care eu le ..asez la „necesitati”. Indolenta sunt uneori..., te pup, zi faină..

    RăspundețiȘtergere
  3. Sa stii ca eu am aflat de ele de la doctorul pediatru la care ajunsesem cu copilul si apoi m-am invatat minte. Dar poti si tu sa mergi la un dermatolog si va sti ce sa-ti recomande ca sa nu mai bajbai. Eu sunt pasionata de chestiile astea, daca ar fi dupa mine le-as incerca pe toate, nu stiu de unde am curiozitatea asta.

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu am rămas fidelă cremei multiregenerante de la Clarins, mă ține 3 luni, am tenul uscat, într-adevăr adesea aplic o cremă mai grasă și cu factor de protectie.
    Serumul e nelipsit de la 30 de ani... ei bine, mai fac și pauze că nu-l am mereu și nici o grămadă de bani de dat pe ele dar dacă îmi plac rezultatele fac tot posibilul să mențin.
    De la sensiblu produse vichy sau roche posay cumpăr când am nevoie.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De la Vichy mi-a placut serumul, cremele sunt prea grase pentru tenul meu. Dar am mai luat Bioderma, mi-a placut. Si firma asta are pentru pielea uscata produse. In general, atunci cand pielea uscata face probleme, sunt utile produsele destinate copiilor mai mici pentru ca sunt formule blande.

      Ștergere
  5. Interesante sfaturi! Și copilul meu are pielea ceva mai sensibilă și mai uscată, iar indicațiile tale sunt binevenite. Păcat că nu avem farmacii Sensiblu în oraș, dar dermatocosmetice din celelalte game menționate am văzut în farmaciile Dona.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, le gasesti in mai multe locuri. Sa fii atenta vara la copil, cand transpira face si iritatii pe piele chiar daca il speli, e important sa-l dai cu crema chiar daca ti se pare ca doar il naclaiesti, sa vezi cum nu mai face roseata si bube.

      Ștergere
  6. Adriana, tu trebuie sa-ti iei o gama completa repair&care, nu doar crema. Îmi spunea o cosmeticiana ca, în mod intentionat, se împart compenentele de tratament între 3-4 produse, pentru a forta cumparatorii sa achizitioneze gama completa, pentru rezultate vizibile. Eu cumparam de la "La Roche-Posay" crema "Toleriane Ultra" si nu avea prea mare efect. De-abia dupa ce am cumparat si gelul de noapte plus tonicul, au început sa se vada efectele.
    Mai e o chestie... Nu schimba prea des cremele. Ia testere din farmacii, si când simti ca are ceva efect una dintre ele, opreste-te la ea si fa tratamentul cel putin un an. :)
    Si eu am pielea foarte uscata... si sensibila, si cuperoza etc etc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ...da, fix problemele mele. Parcă până anul acesta n-am simțit atât de acut problemele tenului, care, de-a lungul timpului, părea ca imi e cel mai bun prieten. Cumva, prietenia s-a rupt, sau eu am devenit indolenta prin anumite puncte, căci daca e sa fiu cinstita lucrurile sunt mai complicate in interior, decat in exterior. De ce crezi ca sunt atenta la ce spuneti voi și nu fete extrem de tinere, pasionate de fashion, dar de la care nu imi pot personaliza informatiile? Va salut și va multumesc. Asa-i de fain, cand primesti informatii și recomandari. Saptamana bună tuturor!

      Ștergere
  7. sunt produse bune, am incercat mai de mult!

    RăspundețiȘtergere
  8. Nu am incercat Oxyance dar imi plac dermatocosmeticele.

    RăspundețiȘtergere

Comentariile la acest articol sunt moderate, nu apar imediat pe pagina.