Translate

duminică, 15 mai 2016

Voi fi mereu alaturi de tine...cu o bijuterie

Aproape toata viata ei, ca adult, mama mea a purtat un inelus de aur cu rubin, primit la majorat de la bunica mea care il avea...nu se stie de unde, povestea s-a pierdut in negura istoriei de familie. Inelul nu avea nimic deosebit, decat ca era foarte vechi si, cum s-a dovedit mult mai tarziu, nici rubinul nu era tocmai rubin, ci o piatra colorata frumos. Ba, mai mult, era atat de tocit, incat liniile modelului de-abia se mai cunosteau. Candva, mama il pierduse prin zapada, in timp ce trebaluia prin curte si, minune mare, il gasise cand daduse primavara si se topise toata zloata.
Vedeti voi, in acele vremuri ceva mai potolite si cu alt ritm de viata, obiectele erau mai trainice si aveau alta semnificatie. Lucrurile se mosteneau de-a lungul generatiilor, iar bijuteriile purtau cu ele istorii din cele mai fascinante.
sursa; lovebird.ro

La majoratul meu am primit un frumos inel de argint aurit si emailat pe care il am si acum, desi culorile s-au mai cojit. Dar astfel de model nu se mai gaseste pe piata, iar obiectul in sine marcheaza un anumit moment important, desi din ce in ce mai indepartat, din evolutia mea. Si, desi nu sunt genul care sa se ataseze de lucrurile neinsufletite, e sigur ca nu ma voi desparti de el niciodata.
Sunt convinsa ca fiecare dintre voi are un "ceva" primit cu o anumita ocazie, de care sunteti profund legati si care va evoca o clipa trecatoare, dar extrem de incarcata de emotie. Si mai sunt sigura ca acel ceva nu este neaparat foarte valoros in bani, dar este nepretuit pentru sufletul vostru. De ce consideram ca bijuteriile sunt cele mai potrivite sa transmita dragostea noastra peste timp? Probabil pentru ca ele sunt mai rezistente in fata vremii, iar destinatarul va purta aproape de sine acest mic obiect stralucitor.
La un moment dat, mi-a trecut prin gand faptul ca am bijuterii mai noi sau mai vechi si tot cumpar altele dar, la o adica, cui le las? Dat fiind faptul ca sunt in posesia unui vajnic baietoi, ce soi de bijuterie i-as putea darui, astfel incat sa o poarte cu mandrie si sa nu se simta lezat in masculinitatea sa?
sursa: lovebird.ro

Deh, cu baietii nu se stie niciodata, daca se incapataneaza nu-i scoti din parerile lor. Au gusturi mai brute, mai simple si nici al meu nu face exceptie, pare sa agreeze chestiile militaresti, care dovedesc intr-un fel sau altul ca este barbat.
Asadar, atunci cand va fi momentul sa-si ia zborul, tanarul meu va primi o bijuterie personalizata, ceva care poate fi purtat tot timpul, la orice tinuta si in orice imprejurare.  Un banut din aur alb, un design simplu si discret, marcat cu mesajul pe care as vrea sa-l tina minte pentru totdeauna.
In ziua de astazi, sa ai o bijuterie personalizata nu este un capat de tara...Lovebird.ro vine in intampinarea acestei dorinte a clientilor sai si ofera serviciul inscriptionarii bijuteriilor dupa gustul fiecaruia.
"Ti-am dat un inel", canta atat de frumos Dan Bitman si cred ca stie el ce stie...




5 comentarii:

  1. :) Pentru băiatul tău o bijuterie care să arate precum ce vezi în filme la gâtul militarilor americani.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, la alea se uita si mai sunt unele in forma de glonte, ii plac capetele de mort, scorpionii si tot felul de alte chestii, dar inca e mic. Isi va mai schimba gusturile...

      Ștergere
  2. pai sigur, cum sa nu...vrem :)

    RăspundețiȘtergere
  3. lovebird.ro nu are și brățări din piele cu inserții de argint pe care se poate grava numele băiatului? Mie mi se par cele mai frumoase bijuterii bărbătești.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Au o sectiune de bijuterii pentru copii, iar la celelalte bijuterii am vazut ca exista si piese componente cu suprafata neteda, deci se pot grava initiale sau chiar un nume intreg.

      Ștergere

Comentariile la acest articol sunt moderate, nu apar imediat pe pagina.