Translate

sâmbătă, 14 mai 2016

Distractia de weekend cu bombonele Jelly Bean

Bomboanele de jeleu The Jelly Bean Factory au intrat recent si la noi pe piata, dar nu se gasesc chiar pe toate cararile. Noi le cumparam din libraria Carturesti in varianta 36 Gourmet Flavours si am inteles ca se gasesc si in magazinele Lidl. De ce sunt atat de deosebite? In primul rand pentru ca multimea de arome este de provenienta naturala, nu sunt colorate artificial si nu contin gluten, gelatina sau nuci, adica sunt bune si pentru cei cu intoleranta sau alergii la aceste ingrediente. In plus, sunt agreate de Societatea Vegetariana si au certificare Fair Trade.

Marca in sine este creatia echipei tata-fiu Peter si Richard Cullen, doi irlandezi care s-au gandit sa transforme mancatul jeleurilor intr-un joc. Cutiuta cumparata de noi are 75 de grame si a costat 7,9 lei in Carturesti, am mancat-o toata o data, dar ne-am distrat teribil incercand sa ghicim aromele. Cele mai multe jeleuri au gust de fructe, dar exista si altele, mai greu de ghicit, cum ar fi lemnul dulce sau guma de mestecat. Cele mai amuzante sunt coca-cola, placinta de piersici sau popcorn caramel.
Cum am aflat de Jelly Beans? Este meritul lui fiu-meu care a gasit niste clipulete tare amuzante pe Youtube. Acestea se refera insa la Jelly Belly Bean Boozled, o cutie cu un soi de joc in care trebuie sa existe doi degustatori. Cei doi extrag bombonele de aceeasi culoare, dar unul va avea o surpriza neplacuta deoarece poate nimeri gustul rau, adica voma, pampers, mancare de caini, muci sau mai stiu eu ce grozavie. Este extrem de distractiv, mai ales daca organizezi degustarea cu ocazia unei petreceri. Am vrut sa cumparam si noi, dar aceasta varianta de produs nu se gaseste in magazinele fizice, ci numai online, si se pare ca este comercializata numai de bonbonshop.ro la pretul de 35 lei.
In incheiere, daca vi se pare ca jeleurile nu sunt tocmai dietetice, va invit sa va distrati numai privind ilustratiile lui John Atkinson, un domn cu muuuult umor si o fina ironie.


2 comentarii:

  1. Hahaha cat de faine sunt pozele! :)
    Bombonelele stim ca sunt bune, dau dependenta insa :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La pretul asta vom incerca sa nu devenim dependenti, dar a fost distractiv sa le crantanim, iar aromele sunt puternice, nu-ti vine sa crezi ca nu sunt niscai chimicale pe-acolo!

      Ștergere

Comentariile la acest articol sunt moderate, nu apar imediat pe pagina.