Translate

vineri, 21 iunie 2013

O zi bunã începe cu o geantã bunã…



…Si se sfârşeste cu o mie de nervi dacã nu gãseşti ceea ce cauţi la repezealã. Cum ar fi cheile de la intrarea în bloc atunci când duci 5 kile în mâna dreaptã şi alte 5 în mâna stângã şi simţi cã nu mai ai nevoie de ore la salã…Mi s-a întâmplat sã suduiesc birjãreşte în faţa uşii, cu braţul amorţit de greutate şi transpiraţia şiroindu-mi în ochi, cotrobãind isteric prin geanta pe care jur, la fiecare astfel de experienţã, sã o arunc direct la ghenã cu prima ocazie.
Nu sunt o bunã cumpãrãtoare de poşete, mã las furatã de câte un amãnunt estetic sau de o ofertã şi uit de funcţionalitate, ori are deschiderea prea micã şi trag tot afarã, ori este prea înaltã şi intru cu totul în ea…Acuma trebuie sã recunosc cã port dupã mine ceva mai multe chestii decât ar fi cazul, motiv pentru care am trei portofele de diferite dimensiuni, pline cu de toate, mai puţin bani. Plus fleacurile aferente, briceagul multifuncţional de excursie fiind de departe cel mai neobişnuit obiect, urmat îndeaproape de o lanternã în formã de mãsea, utilã în momentele în care nu e luminã în lift. Vã daţi aşadar seama cã depistarea unui lucru de mici dimensiuni în întunericul poşetei este o adevãratã aventurã. Aş vrea sã judec mai bine achiziţionarea unei genţi cãci de asta depinde de multe ori starea de spirit a unei femei. Nimeni nu poate nega relaţia strânsã ce se înfiripeazã între o persoanã de sex feminin şi geanta pe care o strânge drãgãstos în braţe atunci când stã în troleu (sanchi!) şi vede privirile admirative ale celorlalte tovarãşe de drum. Eu studiez poşetele altora şi altele mã studiazã pe mine, cã drumul e lung şi trebuie sã-ţi ocupi timpul cu ceva. Si îmi face placere sã descopãr accesorii colorate, pline de personalitate, care spun ceva despre posesoarea lor. In ziua de azi nu este prea greu sã gãseşti geanta potrivitã personalitãţii tale, cu puţinã rãbdare s-ar putea sã dai chiar peste ceva care sã-ţi fure inima cu adevãrat.
Pentru o declaraţie focoasã de dragoste eternã, vã invit sã “socializaţi” cu produsele brandului Carpisa , colecţia primãvara-varã 2013 fiind disponibilã pe shoes.ro , dar şi în douã magazine fizice ale brandului, amplasate în Bucuresti -Afi Palace Cotroceni si Constanta- City Park Mall, al treilea urmând sã fie inaugurat pe 22 iunie în Bãneasa Shopping City din Bucureşti. In perioada 22-30 iunie 2013, noul magazin Carpisa din Baneasa Shopping City vã aşteaptã cu multe cadouri şi premii: pentru cumpãrãturile de minim 100 lei primeşti un cadou surprizã şi poţi totodatã participa la o tombolã, având şansa de a câştiga un city break în Roma pentru 2 persoane. Carpisa este o marcã înregistratã a Kuvera s.p.a şi a avut începuturile în 2001, în Italia, ajungând la o impresionantã reţea de 500 de magazine în ţara de origine, plus altele o sutã în afara graniţelor. Nu degeaba logo-ul brandului este o micuta broasca testoasa, simbol al trainiciei si al unei vieti indelungate, dar si simpatic si usor de recunoscut. Ca si stilul italian al designului Carpisa!
Oferta cuprinde şi alte produse, cum ar fi  gentile si accesoriile de plaja , coşuri de shopping, valize, curele, portmonee, iar ţinta de vârstã variazã între 20 şi 45 de ani, adresându-se mai ales persoanelor care urmãresc sã fie în pas cu trendul. E clar cã vorbim de un fenomen comercial, succesul datorându-se în special respectului arãtat clienţilor şi raportului calitate-preţ. 
 Tu cât eşti dispusã sã investeşti într-o geantã, aş pune eu o nevinovatã întrebare? Sunt sigurã cã multe dintre voi se gândesc la sume rezonabile, dar nu chiar modeste,  pentru cã ştiţi importanţa unui astfel de accesoriu. Dacã aveţi curiozitatea sã vã uitaţi peste modelele din magazinul online, veţi vedea cã preţurile sunt exact cele la care v-aţi gândi, mai mult decât accesibile, mai puţin decât ale unor produse similare de pe piaţã. Iar dacã aveţi planuri de vacanţã la plajã, la soare, în locuri cald-exotice, parfumate şi romantice, oferiţi-vã bucuria unei genţi care sã se “ asorteze” escapadelor de sezon.

4 comentarii:

  1. La capitolul genţi stau perfect - am de toate culorile şi mărimile ca să fiu ok în orice situaţie, iar partea şi mai bună e că majoritatea le-am primit cadou :D .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am si eu cateva dar mi-e lene sa-mi mut calabalacul dintr-una intr-alta...

      Ștergere
  2. Asa e, cu timpul se strang multe genti dar ajungi sa preferi pe cateva dintre ele ,care se potrivesc in mai multe situatii.Tin la toate posetele mele si le ingrijesc, dar majoritatea stau in dressing, pline cu hartie.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. tOT E BINE, EU SCAP DE ELE CU PRIMA OCAZIE, NU SUPORT SA SE ADUNE IN DEBARA...

      Ștergere

Comentariile la acest articol sunt moderate, nu apar imediat pe pagina.