Translate

marți, 28 aprilie 2015

Scholl Velvet Smooth cu cristale de diamant - concluzii

Am scris AICI despre prima experienta cu pila electronica Scholl Velvet Smooth cu cristale de diamant.
Inainte de a expune cele cateva lucruri care mi-au placut la acest dispozitiv, va arat clipuletul pe care m-am straduit sa il realizez, nu de alta dar este mai elocvent decat orice fotografie sau descriere as putea face eu. Cat despre unele stangacii in filmare, fiti indulgenti deoarece aveam aparatul in poala si incercam sa-mi tin laboanta in dreptul lui, nici n-am stiut ce am filmat pana nu am descarcat pe calculator. Curata aventura!



Ei bine, dupa ce am postat diverse chestii pe FB despre aceasta pila, au existat comentarii cum ca dispozitivul este prea scump, chiar si la reduceri si tot mai ieftin iesi cu o vizita la salon. Chiar asa? Hai sa ne gandim. Problema cu salonul este ca te duci probabil o data pe luna cand ai nevoie sa faci si pedichiura. In acest rastimp, mai ales vara din cauza expunerii la praf si iarna la incaltaminte si sosete groase, pielea talpilor se usuca si se descuameaza mai intens. Pielea "moare" incontinuu, straturile de pe talpa se ingroasa fara oprire. Vara, daca te mai duci si la mare si umbli prin nisip si apa sarata, e jale! O ingrijire zilnica devine imperativa. Ce faci? Mergi la salon in fiecare zi? Nu, probabil vei fi nevoita sa apelezi mult mai des la piatra ponce care stim cu totii cum se manuieste si ce efect are, freci de innebunesti ca tot ridica resturile de pe talpa, fara sa netezeasca. Daca socotim faptul ca pila este la dispozitie zilnic, oricand ai nevoie, cu o eficienta de necontestat, devine clar ca isi scoate banii in cel mult o luna, socotind ca te-ai duce la salon o data la doua zile.

Si acum, lucrurile care mi-au placut cu adevarat la pila Scholl Velvet Smooth cu cristale de diamant:
-este usor de carat in bagaj, este mica si ergonomica, o poti lua in vacanta;
-functioneaza cu 4 baterii obisnuite de 1,5;
-se pune in functiune usor, doar rasucind inelul argintiu;
-capul rotativ se spala usor, sub jet de apa si este demontabil;
-capetele se inlocuiesc, poti sa cumperi rezerva; capatul cu cristale de diamant poate fi montat la o pila electronica Scholl clasica;
-cristalele de diamant sunt mai abrazive decat la pila clasica, dar efectul este usor ca al unui smirghel fin;
-senzatia de "pilire" este tare placuta pe talpa, parca te mangaie;
-capul rotativ se opreste imediat la o apasare puternica si reporneste la slabirea apasarii;
-chiar daca scapa pe piele sanatoasa, curata, nu exista sanse de ranire; a nu se folosi insa pe piele iritata sau cu alte afectiuni;
-economiseste mult timp, iti trebuie doar cateva minute zilnic pentru a obtine efectul dorit;
-calcaiele sunt netede, fara asperitati, cateva zile la rand; in combinatie cu o crema hidratanta chiar lucesc;
-rezultatul aminteste de un tratament profesional, dar obtinut in confortul si igiena casei tale, fara semne de intrebare legate de un spatiu si o persoana straine.

Acestea sunt atuurile noii pile electronice Scholl Velvet Smooth cu cristale de diamant si este greu sa rezisti unui asemenea dispozitiv comod si eficient. Pretul acestuia este de 170-180 de lei, depinde in ce magazin il gasiti, dar daca panditi ofertele il puteti achizitiona si substantial redus.
Nu vreau sa inchei fara a accentua un lucru, nu vreau sa ziceti ca ati fost indusi in eroare de atatea pareri bune gasite pe net si poate uneori nitelus exagerate. Aceasta pila electronica nu este destinata tratarii problemelor grave ale talpilor, cum sunt bataturile cronice, adanci, dureroase, nodurile degetelor sau crapaturile adanci ale calcaielor, acelea datorate unor deficiente de vitamine si minerale. Puteti sa folositi pila in combinatie cu tratamente serioase pentru a grabi vindecarea. In principal insa, pila este un dispozitiv de intretinere si prevenire prin indepartarea stratului superficial de piele moarta de pe talpi.
Am sa inchei spunand ca, pentru mine, manuirea pilei electronice cu cristale de diamant a fost o sursa de amuzament, dar si de mirare fata de simplitatea si utilitatea ei.



6 comentarii:

  1. Clar as avea nevoie si eu de o pila electronica. Vad doar review-uri pozitive.Merita cumparata!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Zi dupa zi, Pila electronica Scholl Velvet Smooth Express Pedi cu Cristale de Diamant indeparteaza celulele moarte, iar pielea ramane tot mai catifelata. Pila electronica scholl velvet smooth espress versiuinea cu praf de diamant este incredibila, merita, in cateva zile vei simti diferenta! http://timez.ro/pila-electronica-scholl-velvet-smooth-express-pedi-cu-cristale-de-diamant/

      Ștergere
  2. Ce-or fi avănd doamnele că abuzează de diminutive?! Auzi, tu: „clipuleț”( care, ușor naște:clipuț, clipișor, etc) De ce-l vrei mai mic, dacă baza, clip= film mic de câteva minute?!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pai nu ma refer la durata, vreau sa arat ca mi-e drag de el ca m-am chinuit sa-l fac si imi pare bine ca a iesit totusi ceva. Cu alte cuvinte il alint.

      Ștergere
  3. Mă bucur că ai mereu replică!

    RăspundețiȘtergere

Comentariile la acest articol sunt moderate, nu apar imediat pe pagina.