Translate

sâmbătă, 26 martie 2016

Colectia Mabu si Maria Bk

Cred ca grecoaica Maria Bk (ma rog, acesta e numele de "scena") este o fata de o veselie innebunitoare, altfel nu se explica explozia de culoare din colectia sa de sandale, numita Mabu si lansata in 2015. Cu design bohemian, boho, hippie si influente etno, sandalele Mariei sunt confectionate din materiale diverse, extrem de colorate si extrem de inzorzonate.
Mie mi-au placut enorm, desi trebuie sa admit ca ai nevoie de un anumit look pentru a te afisa cu ele. Ba, in situatii extreme, nu-ti trebuie decat o rochita uni, nici de bijuterii sau alte accesorii nu ai nevoie deoarece sandalele gladiator/spartane din piele cu impletituri, broderii, cordelute, pietricele, monede, margele si ciucuri fac tot spectacolul.

Dap, fata asta lucreaza exact cum gandesc si lucrez eu sticlele, adica cu multa imaginatie si o bogatie de detalii. Gasiti sandalele la vanzare pe etsy.comNiciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va rog sa va spuneti parerea cu bun-simt, constructiv. Comentariile sunt moderate, nu apar imediat pe pagina. Incerc sa le aprob cat pot de repede.