Translate

miercuri, 31 octombrie 2018

Inconfundabil ca Feminine Touch

O atingere plina de feminitate sau "se cunoaste mana de femeie", asa spunem despre un lucru facut cu delicatete, cu atentie la detalii sau cu multa dragoste. Partea feminina a lumii are darul de a-si pune amprenta intr-un mod unic asupra tuturor problemelor. Ca barbatii sunt de pe Marte, iar femeile de pe Venus stim cu totii, dar, daca judecam cu atentie, ne dam seama ca diferentele de infatisare si de comportament dintre cele doua sexe izvorasc dintr-o singura caracteristica a corpului uman si anume hormonii. Am vrea noi sa ridicam pe culmi poetice aceasta realitate, dar explicatia este mult mai prozaica: functionam cum functionam si ne comportam ca atare numai si numai din cauza hormonilor.

Da, stiu, e neplacut sa constati ca trairile tale cele mai profunde sau unele aspecte ale infatisarii tale, ba chiar si problemele de sanatate depind in covarsitoare masura de banala productie de hormoni. Iar aceasta este, la randul ei, un rezultat al bagajului de gene transmise de parinti si stramosi. Dar asta suntem si cu asta defilam. Mai rau este atunci cand se duce de rapa echilibrul hormonal si constatam ca nu toate merg asa cum ne-am dori.
Dezechilibrele hormonale in sine nu dor, asa ca nu prea suntem constienti de ele, dar au efecte directe asupra tuturor functiilor organismului si atunci incepem sa simtim neplacerile rezultate dintr-o stare psihica proasta, o sanatate ce schioapata sau ceva ce ne supara in conformatia corpului nostru. Iar femeile, spre deosebire de barbati, au fost blagoslovite cu mult mai multe "dureri" decat sexul asa-zis puternic.

Problemele feminine incep inca din adolescenta, cand apar intrebari legate de cresterea sanilor. Nu radeti! Adica barbatii pot sa rada, oricum ei habar n-au despre astfel de dileme existentiale, ca sa nu mai zic ca problema lor apare daca, dimpotriva, le cresc sanii mai mult decat e cazul. Asta ca sa fac o glumita nesarata pe seama lor... Asadar, atunci cand, ca femeie, vezi ca ai depasit prima tinerete, ai corpul pe deplin format si totusi sanii nu sunt tocmai ceea ce te asteptai, incepi sa simti ceva frustrari sau complexe. Bun, aici ar trebui sa urmeze o lunga discutie despre ce inseamna niste sani prea mici, deoarece exista persoane care se privesc in oglinda si nu vad nimic acolo unde, de fapt, totul este normal.

Corpul femeii a fost inghesuit de cutumele societatii in niste tipare extrem de precise, asa ca, sa ai pieptul cam prea plat poate da dureri de cap oricarei doamne, indiferent cat de detasata ar fi de aceste idei preconcepute. Motiv din care fabricantii de sutiene au inventat toate acele artificii cu pernute, sarme si tipare extra, pentru a impinge cat mai in fata un piept prea putin dezvoltat. Odata cu trecerea anilor, societatea a sarit la nivelul urmator de cunoastere a trupului uman, adica a scos la inaintare pilulele care maresc sanii. Bineinteles, fiecare le ia pe barba lui. Cu hormonii nu e cazul sa te joci.

Mult mai sigura este insa traditia. Mai bine zis formulele traditionale din plante, destinate rezolvarii problemelor feminine. Vechile civilizatii aveau solutii pentru aproape orice si acestea chiar functionau. Nu este de mirare ca, intre miile de specii de plante, doctorii antici le-au descoperit pe acelea care suplinesc activitatea hormonilor feminini, conducand inclusiv la o marire a sanilor si mentinand sanatatea acestora.

Fitohormonii sunt o cale mai lunga, dar mult mai ok de a ajunge in punctul unde va doriti. Dintre formulele ayurvedice cu traditie, in produsul Feminine Touch comercializat de magazinul online ayurmed.ro gasiti o combinatie de sase plante, dintre care mai cunoscute la noi sunt feniculul, lemnul dulce si schinduful. Ca in cazul tuturor suplimentelor din plante, exista insa mult mai multe beneficii pentru sanatate: mentinerea echilibrului psihic, mentinerea structurii elastice si a dimensiunii normale a sanilor, un efect regenerant, tonic, pentru aparatul genital, buna desfasurare a functiilor sexuale.

Feminine Touch este un produs destinat exclusiv femeilor adulte!
Se administreaza 1-2 tablete inainte de mesele principale, dar are cateva atentionari speciale:
-nu se administreaza  cu 3-4 zile inainte de si nici in timpul perioadei menstruale
-este contraindicat femeilor insarcinate, precum si in caz de hipertensiune arteriala, edeme, osteoporoza, chisturi ovariene, noduli la sani.



 

Un comentariu:

Comentariile la acest articol sunt moderate, nu apar imediat pe pagina.