Translate

joi, 29 august 2019

Care sunt caracteristicile celui mai incapator model de fiset metalic?


Un fiset metalic este un tip de dulap special gandit si compartimentat pentru a adaposti bibliorafturi cu acte, contracte si alte documente mai mult sau mai putin confidentiale. Daca intrebi oamenii care au avut vreodata de-a face cu un fiset metalic care este cea mai importanta calitate a acestuia, majoritatea iti vor mentiona capacitatea, mai exact, numarul de bibliorafturi pe care il poate acomoda un astfel de dulap metalic pe politele din interiorul sau. Tocmai din acest motiv, in articolul de fata vom vorbi despre cel mai incapator fiset din oferta OfficeClass.ro, magazinul online de papetarie, birotica si mobilier de birou nr. 1 din Romania.


Este vorba despre un fiset metalic cu 4 rafturi AP 100, cu dimensiunile de 1.000 x 400 x 1.800 de milimetri, de provenienta Italia. Acesta are o structura de rezistenta din tabla de otel profilata, de prima calitate, cu o grosime de 0,6 milimetri. Usa dublu ranforsata este dotata cu fante de aerisire si balamale interne antiefractie, iar vopseaua cu care este tratat acest fiset este acrilica, ignifuga, cu rezistenta ridicata la coroziune, conform normelor ASTMB 117.64, cu revizuiri.


Acest fiset metalic este vopsit gri (RAL 7035) si dotat cu 4 polite reglabile pe inaltime, fiecare avand posibilitatea de a suporta o greutate de pana la 40 de kilograme. Pretul acestui produs, la OfficeClass.ro, este de doar 1.052,06 Lei (TVA inclus), o reducere de 165,87 de Lei fata de pretul obisnuit de 1.217,94 de Lei.

Acest dulap are usi batante, o greutate de 46 de kilograme si este acoperit de o garantie de nu mai putin de 24 de luni. Un alt mare avantaj il constituie faptul ca fisetul vine gata asamblat, iar tu nu vei mai pierde timpul cu montarea sa si il vei putea folosi imediat dupa ce iti este livrat. Pe langa capacitatea impresionanta, o alta caracteristica importanta a acestui fiset o reprezinta durabilitatea. In acest sens, modelul AP100 este dotat cu nervuri longitudinale pe laterale si pe usa, pentru o rezistenta sporita.

Fisetul metalic AP100 are un volum de 0,72 metri cubi si, la cerere, poate fi echipat optional cu: protectii anticoroziune din plastic pentru picioare; soclu; diferite tipuri de inchidere, pe langa cea cu 2 chei; usi din HPL, de grosime 8 milimetri si usi din MDF, de grosime 16 milimetri. Totodata, usile pot fi vopsite si in alte nuante, pe langa cea gri: galben (RAL 1018), portocaliu (RAL 2009), rosu (RAL 3000 sau RAL 3009), albastru (RAL 5017) si verde (RAL 6000).

Totodata, acest model de fiset metalic are nu mai putin de 12 certificari UNI, dupa cum urmeaza: rezistenta la lichide reci, caldura umeda, caldura uscata, reflexia luminii pe suprafata, rezistenta la lumina, rezistenta la lovire, aderenta vopselei, rezistenta la inchiderea usilor, certificarea privind comportamentul suprafetelor la uzura prin abraziune, rezistenta la coroziune, la zgariere si la schimbari de temperatura.

Clientii OfficeClass.ro care au achizitionat acest fiset metalic au avut numai cuvinte de lauda la adresa acestuia.
"Am cautat un dulap rezistent, il folosesc pentru depozitarea unor bibliorafturi, arata foarte bine intr-un birou. Recomand!", spune Ferenc C.
"Probabil va intrebati daca acest dulap metalic este incapator pentru bibliorafturi. Va asigur ca da, iar materialele si accesoriile metalice sunt de buna calitate. Merita! Poate comentariul meu este util si pentru altii", conchide Mia V.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentariile la acest articol sunt moderate, nu apar imediat pe pagina.