Translate

vineri, 2 august 2019

Pe langa produsele performante, compania Ronexprim iti ofera si servicii privind aparatele de masura


In trecut, exista o distinctie clara intre companiile care ofera produse si cele care ofera servicii. Primele erau locurile de unde iti procurai obiectele necesare, fie ca vorbim despre produse alimentare sau altfel de bunuri, iar cele din urma furnizau anumite servicii: curatatorii, spalatorii auto etc. In prezent, insa, aceste doua concepte care pareau atat de clar delimitate au ajuns sa se intrepatrunda. Tocmai de aceea, marile hypermarket-uri iti ofera servicii de livrare, iar spalatoriile auto au de obicei in apropiere o benzinarie de unde iti poti procura sucuri, cafea si sandviciuri.

Compania Ronexprim, lider inca din anul 1991 pe piata romaneasca de aparate de masura si control, echipamente analitice de laborator si echipamente de cantarire electronica, urmeaza trendul descris mai sus. Astfel, in ziua de astazi, pe langa aparatele de masura si celelalte produse comercializate, compania furnizeaza si numeroase servicii cel putin la fel de importante, despre care vom vorbi in continuare. Intrucat aparatele de masura nu sunt nici pe departe produse ieftine sau usor de utilizat ori intretinut de catre oricine, serviciile furnizate de Ronexprim vin in completarea ofertei extrem de diversificate.


La capitolul produse, compania romaneasca se poate "lauda" cu urmatoarele aparate de masura: analizoare baterii, automatizari IR, camere de termoviziune, echipamente de proces, multimetre si clesti de curent, miliohmmetre si microohmmetre si testere. Totodata, Ronexprim mai comercializeaza si osciloscoape, frecventmetre, generatoare de semnal, aparate de imagistica industriala, metrologie, telemetre si nivele laser, dar si surse de alimentare.

Toate aparatele de masura enumerate mai sus au nevoie de o ingrijire si o mentenanta deosebite, pentru a le prelungi durata de viata si a te asigura, in calitate de cumparator, ca investitia ta a fost una rentabila. Astfel, compania Ronexprim iti pune la dispozitie urmatoarele servicii:

1. Service. In cazul putin probabil in care aparatele de masura achizitionate de la Ronexprim se defecteaza, poti face o sesizare de service, pe e-mail sau pe site, iar problema va fi remediata in cel mai scurt timp. Daca softurile de service la distanta nu functioneaza, o echipa a companiei se va deplasa catre locul indicat de tine.

2. Servicii reinstalare. Daca firma ta se muta in alt sediu, ai nevoie de servicii de reinstalare. Acestea vin la pachet cu asistenta tehnica, reinstruirea personalului, calibrari si recalibrari, dar si etalonari si reetalonari.

3. Mentenanta. Pentru ca aparatele de masura cumparate de la Ronexprim sa functioneze optim pe toata durata lor de viata, acestea trebuie sa fie instalate in mod corespunzator, conform conditiilor de mediu si alimentare cu energie electrica, sa fie corect utilizate, conform instructiunilor de operare, si corect intretinute, prin operatiunile de mentenanta preventiva si predictiva.

4. Consultanta tehnica. Nu in ultimul rand, compania Ronexprim iti ofera consultanta tehnica pentru identificarea tehnicilor de masurare sau analiza adecvate, configuratiei optime de aparate de masura pentru aplicatia ta, solutiilor potrivite pentru alinierea la standardele in vigoare sau la legislatia aplicabila. De asemenea, vei beneficia de consultanta tehnica privind obtinerea de finantare din proiecte sau fonduri europene, dar si consultanta in achizitii publice, contractare, autorizari, certificari etc.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentariile la acest articol sunt moderate, nu apar imediat pe pagina.