Translate

joi, 29 august 2019

Mici secrete in aplicarea de gene false!


Exista mitul ca doar make-up artistii pot aplica perfect o pereche de gene false. Nimic mai fals! Indiferent ca ai experienta sau nu, oricine poate face asta. Tot ce ai nevoie este putina atentie, indemanare si produse de calitate. Intr-un timp relativ scurt, genele false au devenit unul dintre cele mai apreciate accesorii de make-up. Trebuie sa recunoastem: acestea ofera o eleganta deosebita privirii. Exista mai multe tipuri de gene false, cum ar fi: individuale cu nod, tip fantezie, 3D, fir cu fir, tip banda, realizate din par sintetic sau natural. 

Un alt mit spune ca genele false nu sunt potrivite pentru machiajul de zi cu zi. La prima vedere, vei tinde sa dai si tu dreptate, insa trebuie doar sa alegi o pereche care sa iti evidentieze forma ochilor si sa aplici un minimum de produse cosmetice pentru un look de efect, cu aspect natural. Asadar, alege o pereche de gene false tip banda, discrete, pe care sa le porti cu usurinta atat la birou cat si la o iesire cu fetele. 

Cine nu-si doreste sa arate impecabil in orice situatie? Privirea ta va fi de doua ori mai intensa si vei arata spectaculos in orice ipostaza. Unul dintre avantaje este versatilitatea, asadar cu o pereche de gene false iti schimbi look-ul in doar cateva secunde. In schimb, daca vrei sa experimentezi si sa obtii un look dramatic si intens, poti chiar sa unesti mai multe straturi de gene false.  

Genele false tip banda sunt mult mai usor de aplicat decat ar parea la prima vedere, asadar iata care sunt pasii pe care trebuie sa ii urmezi pentru a obtine un efect spectaculos!

Pasul 1: Desprinde cu grija genele false din cutie si tine banda la ambele capete cu degetele. Curbeaza de mai multe ori banda in forma de U pentru a deveni flexibila. 

Pasul 2: Cand porti pentru prima data gene false tip banda este posibil ca acestea sa nu se potriveasca din prima. De aceea, se compara lungimea benzii cu lungimea ochiului si, daca este necesar, se taie 1-2 mm din lungime, insa doar din partea exterioara a benzii (zona care vine spre tampla). 

Pasul 3: Dupa ce ai stabilit dimensiunea genelor, urmatorul pas este alegerea adezivului de gene, care poate fi o sarcina destul de dificila.  De aceea, un adeziv transparent sau negru este cea mai buna optiune. Dupa uscare, adezivul transparent nu-si modifica culoarea iar cel negru arata ca si cum ai fi trasat o linie de tus, ceea ce este un plus. Este foarte important sa nu utilizezi un adeziv la care esti alergica sau care contine ingrediente iritante pentru ochi. 

Pasul 4: Repartizeaza un strat subtire de adeziv pe toata lungimea benzii de la un capat la altul, apoi asteapta cateva secunde ca acesta sa devina vascos. In felul acesta, adezivul nu se va intinde si iti poti aranja genele mult mai usor.

Pasul 5: Aseaza banda pe linia genelor naturale din centru, catre marginea exterioara si coltul interior. Pentru a fi sigura ca adezivul si-a facut efectul, preseaza usor marginea benzii cu ajutorul unei pensete. 

Pasul 6:  La final, aplica pe gene un strat de mascara pentru a uni genele naturale de cele false.
Folosind aceste trucuri simple vei arata fabulos in fiecare moment al zilei. Pentru o gama variata de gene false de o calitate deosebita, care iti ofera un look profesional, apeleaza la partenerul tau de incredere, Melkior Professional!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentariile la acest articol sunt moderate, nu apar imediat pe pagina.