Translate

joi, 24 septembrie 2015

I am pride sa va prezint Praid

Salina Praid adica. Nu salina propriu-zisa, ca nu am fost acolo, ci produsele din sare comercializate pe site-ul salinei, saredebaie.ro.
Totul a pornit zilele trecute de la o stire pe tv despre pipa cu sare si comercializarea acesteia prin intermediul farmaciilor Catena. La Catena, cum vedeti si online, in magazinul lor, se gaseste inhalatorul Wellneo la frumoasa suma de 102 lei plus transportul evident.
Inhalatorul este o pipa din portelan in care indesi rezerva de sare si tragi...din mustiuc. Fiind atat de simplu, fara componente electronice, m-am intrebat ce naiba costa atat la produsul asta strain, dupa care am descoperit acelasi sistem, pipa de portelan cu sare, si la noi, pe site-ul celor de Praid. Dar la jumatate de pret! Adica 45 lei plus 17 lei transport. Nu mai spun ca punga de sare atasata e dubla fata de cea de la Wellneo.

Acum, nu ca fac o reclama gratuita Praidului, dar asa e frumos, sa fii patriot si sa cumperi din tara, mai ales ca iesi cu mult mai ieftin. Iar sarea de Praid este cu totul speciala ca proprietati. Nu degeaba au facut oamenii de-acolo tot soiul de produse cu sare. Cand am vizitat magazinul, am inceput sa intru in fibrilatii ca de la o simpla pipa ajunsesem sa cumpar nu stiu cate altele. Am taiat lista de vreo trei ori. In cele din urma a ramas ce se vede...


 -Sapun de sare de 300 de grame (de fapt e un simplu bloc de sare in forma de sapun)-7 lei ca e rosu. Hi, hi, nu glumesc, gasiti si alb cu 6 lei. Te freci cu sapunul, pe mine m-a piscat teribil, am simtit intepaturi, dar trebuie sa rezisti ca sa-si faca efectul. Am dat si pe fata, tot pisca, dar nu se inroseste pielea. Ideal e sa se usuce sarea pe tine si sa stai cu ea asa, apoi sa clatesti. Tratamentul este pentru pielea uscata, cu probleme, dar are recomandari si pentru celulita, dupa barbierit, pentru neutralizarea mirosurilor.
-Borcan de 1000 grame de sare botanica de baie-21 lei. Botanica pentru ca exista n variante combinate cu plante. E sare grunjoasa, o pui in cada, in apa fierbinte, se dizolva, plantele se fac "ceai", trateaza diverse in functie si de plante. Al meu se numeste Eczemasun, are galbenele, nuc, trei-frati-patati si trateaza afectiuni ale pielii, taman ce mi-am varat plodul in cada, poate ii mai drege dermatita.
-Frumoasa pipa de portelan e la pachet cu sarea din dreapta. Este prea alba (pipa!) asa ca voi cauta un model sa o decorez ca sa pot inhala linistita. Am folosit-o aseara cam zece minute, m-a desfundat, chiar trageam aerul mai usor. Tragi pe gura, expiri pe nas. Normal nu profund, ca altfel se duce in plamani si te-apuca o tuse seaca. Trateaza sinuzite, migrene, infectii ORL, alergii.
-Perna cu sare cu lavanda lipseste din poza, mi-a confiscat-o maica-mea. E o panza cu sare in interior si plante. Miroase tare frumos. Poate fi de un kil sau de jumatate, 17 sau 12 lei. Se foloseste incalzita pentru ficat, rinichi, ca si compresa, rece pentru artrita de exemplu. Sau o tii sub cap pentru probleme ORL.
Pe site gasiti si lampile de sare, unele frumos sculptate, ornamentale.
In concluzie, m-am sarat pana in fundul ochilor. Acum ma voi conserva mult mai bine!

10 comentarii:

  1. eu am fost! si am prins si festivalul sarmalelor :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Imi plac remediile naturale asa ca sa mai faci articole de genu
    Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  3. Felicitari pentru faptul ca esti o nationalista si promovezi produsele romanesti care sunt, cel putin, la fel de eficiente ca cele carora le vedem reclamele la TV. Eu am aflat de INHALATORUL CU SARE PRAID in concediu la Caciulata unde m-am dus pentru a trata rinita alergica. Un domn mi-a spus ca are acest accesoriu si am devenit curioasa, mai ales ca am nevoie de ceva naturist deoarece alergologul (si am fost la cel putin 3) nu a reusit sa imi recomande un tratament adecvat. Cautam pe internet pareri ale celor ce au folosit acest remediu si am ajuns pe acest blog. Sper ca produsele pe care le-ai achizitionat au meritat banii si ai simtit o ameliorare din punct de vedere al sanatatii. Voi comanda si eu mai multe produse caci m-ai facut curioasa!
    Multa sanatate!

    RăspundețiȘtergere
  4. unde pot gasii sarea sapunul si pipa din imagine?multumesc

    RăspundețiȘtergere
  5. Multumesc! Pentru mine, care aveam intrebari si neclaritati legate de produse dar si de firma de la care sa cumpar(sa fie serioasa si sa comercializeze produse autentice), e importanta descrierea si prezentarea. Vroiam doar pipa dar dupa ce am citit aici mi-am comandat si doua lampi si un sapun :) . Inca o data, multumesc din toata inima! Sanatate si bucurie si sarbatori cu bine!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Imi pare bine ca ti-au folosit informatiile, chiar au produse de calitate!

      Ștergere

Comentariile la acest articol sunt moderate, nu apar imediat pe pagina.