Translate

marți, 8 septembrie 2015

Toamna bloggerilor

Incepand cu 02 septembrie si pana pe 01 noiembrie, daca aveti un blog si va mananca buricele degetelor, va puteti inscrie in campania Toamna Bloggerilor. Este un excelent prilej sa va incercati fortele scriitoricesti si norocul si sa castigati premii frumoase in cadrul campaniilor individuale ce alcatuiesc aceasta initiativa.
Eu ma inscriu, chiar daca probabil nu voi avea timp sa particip la toate campaniile, dar spiritul meu competitiv, cam exagerat ce e drept, nu-mi da de ales.


BlogAwards gazduieste aceasta generoasa campanie, iar sponsorii de pana acum se anunta cu premii teribil de tentante. In paranteza fie zis, imi place sigla cu dovleacul placintar, imi face o pofta nebuna de o tarta aurie cu dovleac parfumat.
Daca nu stiti cum functioneaza sistemul de inscriere, este foarte simplu: va faceti intai cont pe BlogAwards, scrieti apoi un articol despre lansarea campaniei, il promovati pe Facebook si Twitter si in final inscrieti linkul articolului in pagina campaniei de pe site. Va recomand sa cititi cu atentie si regulamentul si modul de acordare a punctelor deoarece va exista un clasament final si alte premii pentru primii clasati, in afara de cele din concursurile individuale. Nu este obligatoriu sa participati la toate campaniile, puteti alege ce va convine, sansele la premiile individuale sunt aceleasi. Pot sa apara noi sponsori pe parcurs si bineinteles surprize placute.
Chiar daca sunteti incepatori in astfel de campanii, nu uitati ca rabdarea si dorinta de a va perfectiona vor da cu siguranta rezultate la un moment dat. Succes!

Un comentariu:

  1. SUCCES SI INSPIRATIE! Lasa ca gasesti tu timp sa scrii....ce atata curatenie, gatit si lectii cu copilul?!..."Scrieti, baieti, numai scrieti!"...zicea Ion Heliade Radulescu.

    RăspundețiȘtergere

Comentariile la acest articol sunt moderate, nu apar imediat pe pagina.