Translate

miercuri, 18 mai 2016

Pick N Dazzle - a treia cutie

A treia cutie cu surprize din abonamentul meu de 6 luni la Pick N Dazzle a sosit cu mare pompa ieri... Incepusem deja sa n-am astampar deoarece luna trecuta a ajuns un pic mai repede. Recunosc ca acest concept te pune pe jar si te roade curiozitatea ori de cate ori trebuie sa primesti ratia de produse.
De data aceasta am avut in cutie urmatoarele:


- Crema Sol Leon anti-age cu SPF 30 de la Bottega di LungaVita
- Crema regeneranta SPA Energy cu complex de caviar de la Bulgarian Rose
- Antiperspirant Adidas Women 0% alcool
- Fond de ten Stay Matte nuanta ivory de la Rimmel
- Masca peel-off L'Action Paris
- Mostra de gel anticelulitic Super Dren
Ca de obicei de cand am inceput sa primesc cutia, nu exista produs care sa nu-mi trebuie. Recunosc ca cel mai incantata sunt de crema cu SPF, va fi numai buna de utilizat la vara, in special cand voi fi la mare. Fondul de ten Stay Matte l-am mai avut si mi-a placut foarte tare.

Din a doua cutie mi-a placut foarte mult produsul Super Dren de la Bottega di LungaVita, un tratament anticelulitic, un gel racoritor care impiedica retentia de apa si se aplica pe zonele cu astfel de probleme. Gelul contine printre multe ingrediente si cofeina, dar si extract de pere si din alte cateva fructe. Pe cutie scrie ca gelul detoxifica si dizolva grasimile, eu sunt aproape de terminarea tubului, n-as putea spune ca se vede ceva, dar nici nu-mi puneam sperantele in el. L-am folosit cu incredere, mai ales pe gambe, pentru circulatia capilara cam lenesa si pentru a combate tendinta de aparitie a varicelor. Se poate aplica dimineata deoarece intra imediat in piele si lasa o senzatie extrem de racoritoare.
A doua preferinta a fost pentru crema de ochi  SPA Energy cu complex de caviar si coenzima Q10 de la Bulgarian Rose. Crema are o textura extrem de placuta, mai putin fluida si mai mult gen alifie, dar intra repede in piele. Singurul repros ar fi ca nu este la tub, ci intr-o simpla cutiuta cu capac, adica trebuie sa imi var degetele in produs. Despre gelul de dus cu trandafiri de la Bulgarian Rose nu mai vorbesc, ca si crema de maini are un parfum innebunitor de...natural. Senzatiile olfactive fac toti banii!
In ceea ce priveste masca L'Action Paris cu argila, aceasta este extrem de fina si placuta la aplicare, iar tenul ramane cu adevarat catifelat.
Celelalte doua produse, parfumul si conturul de buze n-am apucat sa le incerc, parfumul a luat deja calea catre altcineva, sub forma de premiu. Dar sper sa fac fata atator provocari, mai ales ca mai am 4 cutii+1 gratis de primit.


2 comentarii:

  1. Sa te bucuri din plin de cadourile tale! :)
    Si sa-mi spui cat de bun e deodorantul.
    O seara frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
  2. Uaau cate produse! Sa le folosesti cu placere pe toate! :)

    RăspundețiȘtergere

Comentariile la acest articol sunt moderate, nu apar imediat pe pagina.